Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Revenge porn-Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος του θύματος – ΒΙΝΤΕΟ

Η κυρία Πρίλη, ανέφερε ότι θα πρέπει να αναλογιστούμε αν το αδίκημα θα έπαιρνε την ανάλογη δημοσιότητα, αν ο καταγγελλόμενος δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Revenge porn-Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος του θύματος – ΒΙΝΤΕΟ fb

Revenge porn-Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η δικηγόρος της γυναίκας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τη δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών παρά τη θέληση της ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου και βοηθώντας και άλλες γυναίκες να αποκαλύψουν αυτό που τους έχει συμβεί, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και αναφέρθηκε στο νομικό πλαίσιο της υπόθεσης, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, ότι χρειάζεται αυστηροποίηση των ποινών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Revenge porn-Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ακόμη 2 καταγγελίες σε βάρος του – Σε σοκ η γυναίκα που τον οδήγησε στη Δικαιοσύνη – BINTEO Revenge porn-Στάθης Παναγιωτόπουλος

Revenge porn-Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος του θύματος

Η κυρία Σταυρούλα, Αντιγόνη Πρίλη, είπε ότι η πελάτης της είναι σοκαρισμένη και «βομβαρδισμένη» από τα ΜΜΕ και το περιβάλλον της και ενίοτε της αποδίδονται δηλώσεις που ποτέ δεν έχει κάνει.

Αναφερόμενη στις εκπομπές που συμμετείχε ο κ. Παναγιωτόπουλος, τόνισε ότι δεν έχει κανέναν λόγο να αμφισβητήσει ότι οι συντελεστές δεν γνώρισαν για τις πράξεις του συμπαρουσιαστή τους και μάλιστα επικοινώνησαν άνθρωποι από την παραγωγή για να μεταφέρουν την διάθεση του κ. Κανάκη και των υπολοίπων να βοηθήσουν οικονομικά και κοινωνικά την καταγγέλλουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Revenge porn: Τι είναι και τι προβλέπει ο νόμος – Αναλύει για το dikastiko.gr o δικηγόρος Αγαμέμνων Τάτσης

Η κυρία Πρίλη, ανέφερε επίσης ότι πέρα από όλα αυτά, θα πρέπει να αναλογιστούμε αν το αδίκημα θα έπαιρνε την ανάλογη δημοσιότητα, αν ο καταγγελλόμενος δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: ant1news.gr 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ