Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2022

Ρόδος: Επιχείρηση-σκούπα της ΕΛΑΣ – Ξερίζωσαν 89 δενδρύλλια

Η πρώτη φυτεία αποτελούνταν από τουλάχιστον 51 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3,2 μέτρα και ήταν ανεπτυγμένη σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο απόκρημνης δασικής έκτασης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρόδος: Επιχείρηση-σκούπα της ΕΛΑΣ – Ξερίζωσαν 89 δενδρύλλια Unsplash

Έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, εντόπισαν και κατάσχεσαν συνολικά 89 δενδρύλλια κάνναβης από δύο καλλιέργειες δενδρυλλίων κάνναβης (φυτείες)σε διαφορετικές περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Ατταβύρου Ρόδου.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η πρώτη φυτεία αποτελούνταν από τουλάχιστον 51 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3,2 μέτρα και ήταν ανεπτυγμένη σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο απόκρημνης δασικής έκτασης.

Η ευρύτερη περιοχή ερευνήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οι οποίοι στις 8 Αυγούστου 2022 το πρωί προέβησαν στην εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων.

Ρόδος

rodiaki.gr

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τη σύλληψη ενός άνδρα το πρωί της Δευτέρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, γιατί έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του διαπιστώθηκε ότι είχε αναπτύξει καλλιέργεια κάνναβης σε αύλειο χώρο αποτελούμενη από 38 δενδρύλλια ύψους έως 2,2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ η διερεύνηση της πρώτης υπόθεσης συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ