Σάββατο 18 Μαϊου 2024

Ρόδος: Μετάνιωσε ο υπαστυνόμος που έσπασε το ΙΧ του αστ. διευθυντή – Πλήρωσε 5.000 ευρώ για τις ζημιές

Ο υπαστυνόμος κατέθεσε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ζημιές που προκάλεσε στο αυτοκίνητο του ανωτέρου του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρόδος: Μετάνιωσε ο υπαστυνόμος που έσπασε το ΙΧ του αστ. διευθυντή – Πλήρωσε 5.000 ευρώ για τις ζημιές dimokratiki.gr

Μετανιωμένος και απελπισμένος δηλώνει ο υπαστυνόμος που έσπασε το ΙΧ του αστυνομικού διευθυντή στη Ρόδο, ενώ φέρεται να πλήρωσε και τα… “σπασμένα” στο Ταμείο Παρακαταθηκών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, κ. Κατσά στην εφημερίδα «Θάρρος» και στη δημοσιογράφο Βίκυ Βετουλάκη, ο υπαστυνόμος είναι πλέον μετανιωμένος για την πράξη του και μάλιστα για τον λόγο αυτό, κατέθεσε και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ζημιές που προκάλεσε στο αυτοκίνητο του ανωτέρου του. ροδος -αυτοκινητο

Ζήτησε συγγνώμη ο υπαστυνόμος που έσπασε το ΙΧ

Ο κ. Κατσάς τόνισε πως ο υπαστυνόμος από την πρώτη στιγμή της πράξης του ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας πως δεν πρόκειται να ξανακάνει κάτι τέτοιο.

Οι αιτίες της πράξης του κρύβονται πίσω από υπηρεσιακά ζητήματα που υπήρχαν, ενώ είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση που έκανε ο κ. Κατσάς στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ως συνήγορος υπεράσπισης του υπαστυνόμου που προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητο του διοικητή του στο Α.Τ. Ρόδου, επειδή εκτός από τα επιφαινόμενα, υπάρχουν και τα φαινόμενα, έθεσα στους δημοσιογράφους από διάφορα ΜΜΕ εκτός των άλλων τον εξής προβληματισμό:

Όταν ένας αστυνομικός με ευδόκιμη υπηρεσία 25 χρόνων ο οποίος δε διαθέτει περιουσιακά στοιχεία και εισοδήματα από άλλες πηγές και με τον πενιχρό μισθό του συντηρεί τον εαυτό του, τη σύζυγό του και τα δυο ανήλικα παιδιά του, «υποχρεώθηκε» να δηλώσει την παραίτησή του και κατόπιν προέβη στις συγκεκριμένες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, δε σημαίνει ότι είχε κάποιους σοβαρούς λόγους για να καταλήξει σε μια τέτοια απόφαση και μάλιστα σε μια εποχή που η ανεργία καλπάζει και οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα είναι εξευτελιστικοί; ροδος -αυτοκινητο

Ένα ερώτημα που ελπίζω ότι μαζί με τα υπόλοιπα που προκύπτουν, θα διερευνηθεί από το Δικαστήριο, αλλά και από την υπηρεσία του κατηγορουμένου και να μη σταθούν μόνο στη συνεχώς επαναλαμβανόμενη για προφανείς λόγους εικόνα του καταδικαστέου ούτως ή άλλως συμβάντος».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για την επίθεση του αυτή απετέλεσε ενδοϋπηρεσιακό ζήτημα που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια.

ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ