Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Ρωγμές στην Ενωση Δικαστών Εισαγγελέων – Εκτακτο ΔΣ ζητούν 5 μέλη του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρωγμές στην Ενωση Δικαστών Εισαγγελέων – Εκτακτο ΔΣ ζητούν 5 μέλη του

Σε μετωπική ρήξη βρίσκεται όπως φαίνεται το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων καθώς χθες 5 μέλη ζήτησαν την άμεση σύγκληση έκτακτου ΔΣ με προφανή στόχευση τον πρόεδρο της Ένωσης, Χριστόφορο Σεβαστίδη.

Με έγγραφο που έστειλαν στην Ενωση , ο Α’ Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, ο Στάθης Βεργώνης Β’ Αντιπρόεδρος, ο Νίκος Σαλάτας Γενικός Γραμματέας, ο Δημ. Φούκας αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας και η Βαρβάρα Πάπαρη μέλος, ζητούν έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με αφορμή την «κόντρα» που ξέσπασε μεταξύ του προέδρου της ΕΔΕ. Χρ. Σεβαστίδη και του προέδρου του ΔΣΑ, Δημ. Βερβεσού. Όπως δε αναφέρουν χαρακτηριστικά η σύγκληση είναι επιβεβλημένη «ενόψει της κορύφωσης της όξυνσης και της ανούσιας από κάθε πλευρά εξακολούθησης της αντιπαράθεσης… η οποία επιτάθηκε με την προσωπική απόφαση του κ.Σεβαστίδη , της μη πρόσκλησης του προέδρου του ΔΣΑ στην Γενική Συνέλευση στις 14-12-19, την οποία αγνοούσαμε παντελώς τουλάχιστον εμείς οι υπογράφοντες». Σκοπός της σύγκλησης του ΔΣ είναι σύμφωνα με το αίτημα «η εξομάλυνση των σχέσεων και η επίτευξη ουσιαστικής επικοινωνίας».

Υπενθυμίζεται πως η ρήξη με τους δικηγόρους προήλθε από την σφοδρή διαφωνία για τη συμμετοχή δικηγόρων σε αρχαιρεσίες συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Δείτε το έγγραφο: ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΣ ΕΔΕ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ