Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτηση διαζυγίου υπέβαλλε και επίσημα ο Μάνος Δασκαλάκης – Πότε παραδόθηκε το δικόγραφο – BINTEO

Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.

NEWSROOM
Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτηση διαζυγίου υπέβαλλε και επίσημα ο Μάνος Δασκαλάκης – Πότε παραδόθηκε το δικόγραφο – BINTEO

Μετά από μήνες αναμονής, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, αφού φαίνεται ότι εξασφάλισε και τα χρήματα που απαιτούνται, καθώς μέχρι σήμερα υποστήριζε πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Την αίτηση του διαζυγίου την υπέβαλλε μέσω του Πατρινού δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα όπως γράφει το pelop.gr

eurokinissi

Στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου ο Δασκαλάκης ουσιαστικά επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του.

Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.

Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις την περασμένη Τρίτη και αναμένεται να απαντήσει με δική της αγωγή, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια.

Μάνος Δασκαλάκης: Τι είχε δηλώσει για την νέα δίωξη σε βάρος της Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης είχε δήλωσε στον Alpha μέσω των δικηγόρων του: «Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες , η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών. Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών, παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής».

eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε το dikastiko.gr ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δώσει μυστική κατάθεση στην ανακρίτρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και είχε δήλωσει παράσταση πολιτικής αγωγής υποστηρίζοντας δηλαδή το κατηγορητήριο εναντίον της  πρώην συζύγου του. 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ