Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021

Σάλος από την αποκάλυψη ροζ βίντεο του “πρωθυπουργού” του ψευδροκράτους

Το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ψευδοπρωθυπουργό σε βιντεοκλήση με νεαρή γυναίκα, όπου φαίνεται να της δίνει εντολές για να γδυθεί, δημοσιεύθηκε από Τούρκο δημοσιογράφο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σάλος από την αποκάλυψη ροζ βίντεο του “πρωθυπουργού” του ψευδροκράτους

Σάλος προκλήθηκε στα Κατεχομένα από την αποκάλυψη ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ψευδοπρωθυπουργό του ψευδροκράτους, Ερσάν Σανέρ.

Όπως μετέδωσε το Mega, το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ψευδοπρωθυπουργό σε βιντεοκλήση με νεαρή γυναίκα, όπου φαίνεται να της δίνει εντολές για να γδυθεί, δημοσιεύθηκε από Τούρκο δημοσιογράφο, ο οποίος μάλιστα με αναρτήσεις του στο τουίτερ, προβαίνει σε σειρά αποκαλύψεων που εμπλέκει πολιτικούς, επιχειρηματίες, και έγκλειστους σε φυλακές με δράση τόσο στην Τουρκία όσο και στο ψευδοκράτος.

Το βίντεο εξασφάλισε αρχικά επιχειρηματίας ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές των κατεχομένων για διακίνηση ναρκωτικών και απειλεί πως αν δεν αποφυλακιστεί θα αποκαλύψει κι άλλα.

Ο Σανέρ, ένας υπέρμετρα φιλόδοξος πολιτικός, με πλοκάμια στην Άγκυρα, στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για πολιτική δολοφονία ανακοινώνοντας όμως ταυτόχρονα το τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας. Πριν από δύο εβδομάδες η λεγόμενη κυβέρνηση παραιτήθηκε καθότι δεν υπήρχε απαρτία στη βουλή, ενώ αναμένεται η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Μετά τη δημοσιοποίηση βιντεοκλήσης, στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος και μια ημίγυμνη γυναίκα, ο Ερσάν Σανέρ είπε ότι είχε ακούσει πως κάτι τέτοιο θα γινόταν, αλλά ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι θα έφταναν σε τόσο χαμηλό επίπεδο για να φτάσουν σε ένα αξίωμα, βλάπτοντας την οικογένεια ενός ατόμου, το οικογενειακό του περιβάλλον και το κόμμα του.

«Αφήνω στην κρίση του λαού μας και των μελών του κόμματός μας το τι μπορούν να κάνουν εκείνοι που ακολουθούν αυτόν τον δρόμο, όταν αποκτήσουν αυτό το αξίωμα. Έγινα στόχος μιας πολύ άσχημης δυσφήμισης με αυτό το βίντεο, το οποίο είναι προϊόν επεξεργασίας με τη μέγιστη χρήση των τεχνολογικών δυνατοτήτων. Είναι σαφές ότι κάποιος θέλει να με εμποδίσει από το να υπηρετήσω την αγαπημένη μου χώρα, το κόμμα μου, όχι με πολιτικό αγώνα, αλλά με ανοίκειες επιθέσεις. Υπάρχει μια συνωμοσία, σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου για αυτόν τον σκοπό», είπε.

Υπάρχουν μάλιστα ενδείξεις, προσθέτει, ότι υπάρχει συνεργασία με τον υπόκοσμο. «Το θέμα δεν είμαι μόνον εγώ. Επίθεση δεχθήκαμε εγώ, η οικογένειά μου, το κόμμα μου και οι πολιτικοί θεσμοί μας. Γι’ αυτό συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση με τους νομικούς μας συμβούλους και τους συναγωνιστές μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ