Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Σάλος στη Βόρεια Μακεδονία με τον Ζόραν Ζάεφ για χλιδάτη βίλα στη Χαλκιδική

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σάλος στη Βόρεια Μακεδονία με τον Ζόραν Ζάεφ για χλιδάτη βίλα στη Χαλκιδική

Το σπίτι, σύμφωνα με ντόπιους, τους οποίους  επικαλείται η βουλγαρική ιστοσελίδα BIG5, έχει αγοραστεί από την εταιρία που σχετίζεται με τον αδερφό του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, του Βάις Ζάεφ και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας βρέθηκε εκεί όλο τον περασμένο Αύγουστο.

Η BIG5, ανέφερε επίσης ότι ο Ζόραν Ζάεφ είχε προσκαλέσει στη βίλα πολύ κόσμο, από τη Βόρεια Μακεδονία, το Κόσοβο ακόμα και πολιτικούς από τη Βουλγαρία.

Το 2018, το site Press 24 είχε μεταδώσει ότι ο Ζόραν Ζάεφ είχε αγοράσει ένα τριώροφο σπίτι στα Νέα Μουδανιά, είδηση που και τότε είχε προκαλέσει σάλο.

Η κυβέρνηση Ζάεφ, πάντως, διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία χαρακτηρίζει fake news, ζητά από όσους το έχουν αναπαράγει να ανακαλέσουν και διαμηνύει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας δεν έχει καμία σχέση με την αγορά του εν λόγω σπιτιού. Ωστόσο, η ανακοίνωση αναφέρεται μόνο στον Ζόραν Ζάεφ και όχι σε συγγενικά του πρόσωπα που φέρεται να αγόρασαν τη βίλα.

Απαντώντας μάλιστα, η BIG5 κάλεσε την κυβέρνηση Ζάεφ, πρώτα να μάθει βουλγάρικα και μετά να διαψεύδει γιατί στο κείμενο δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας αγόρασε την πολυτελή βίλα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ