Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023

Σε αποχή οι δικηγόροι της Λαμίας λόγω της έντασης στη δίκη Κορκονέα – Η αντίδραση της Ζ. Κωνσταντοπούλου – BINTEO

Τι ανακοίνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος μετά τα όσα συνέβησαν μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής. Για «μαύρη σελίδα» έκανε λόγο η συνήγορος της οικογένειας Γρηγορόπουλου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σε αποχή οι δικηγόροι της Λαμίας λόγω της έντασης στη δίκη Κορκονέα – Η αντίδραση της Ζ. Κωνσταντοπούλου – BINTEO Lamiareport.gr

Αποχή δικηγόρων Λαμίας για δίκη Κορκονέα: Την παρέμβαση του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας ζήτησαν δικηγόροι, που βρίσκονταν στο Δικαστήριο για την εκδίκαση άλλων υποθέσεων, αφήνοντας αιχμές για την ένταση που προκλήθηκε από την πολιτική αγωγή.

Δίκη Κορκονέα

lamiareport.gr

Μετά το αίτημα αυτό στο Εφετείο βρέθηκε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, Αθανάσιος Μακρυγιάννης ο οποίος ανακοίνωσε την απόφαση αποχής των δικηγόρων περιοχής.

Αποχή δικηγόρων Λαμίας για δίκη Κορκονέα: Η ανακοίνωση του προέδρου του ΔΣΛ

«Παρακολουθώντας από χθες την ένταση που υπάρχει στην εξελικτική διαδικασία, ο Δικηγορικός Σύλλογος αποφάσισε επειδή και η ένταση συνεχίζεται και σήμερα ομόφωνα να απέχουν οι δικηγόροι από τις υπόλοιπες δίκες του σημερινού πινακίου» ανέφερε.

Όπως διευκρίνισε αυτό δεν επηρεάζει τη συνέχιση της δίκης Κορκονέα, καθώς είναι σε εξέλιξη και ο συνάδελφός τους μπορεί να παρουσιαστεί κανονικά. Την απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας ανακοίνωσε στο ακροατήριο, ο Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Ρεντίφης δεχόμενος την αποδοκιμασία της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ταμία του δικηγορικού συλλόγου Λαμίας  Γιώργου Ρεντίφη:

Το διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου Λαμίας με δεδομένη την εξέλιξη της διαδικασίας και τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης λόγω δημιουργηθεισών εντάσεων, προς αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας συνηγόρων και πολιτών που μετέχουν στις υπόλοιπες υποθέσεις αποφάσισε ομόφωνα την αποχή των μελών του από αυτές κατά τη σημερινή διαδικασία.

Αποχή δικηγόρων Λαμίας για δίκη Κορκονέα: Για «μαύρη σελίδα» έκανε λόγο η συνήγορος της οικογένειας Γρηγορόπουλου

Η συνήγορος της οικογένειας Γρηγορόπουλου μάλιστα έκανε λόγο για απόφαση που θα αποτελεί «μαύρη σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου και της Λαμίας». Επίσης τους κατηγόρησε ότι με τη στάση τους συνηγορούν στο ξέπλυμα του Κορκονέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ