Κυριακή 06 Δεκεμβρίου 2020

Σε αστυνομικό κλοιό η Πάτρα – Ακινητοποιήθηκαν 20 άτομα (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Υπάρχει το μπλόκο δεκάδων αστυνομικών στην πύλη εισόδου πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών , όπου περισσότερα από 20 άτομα ακινητοποιήθηκαν και αναγκάστηκαν να μείνουν στο έδαφος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σε αστυνομικό κλοιό η Πάτρα – Ακινητοποιήθηκαν 20 άτομα (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα για την παρεμπόδιση όσων θα επιχειρήσουν να πάνε στο κέντρο για να συμμετάσχουν σε συγκεντρώσεις και πορείες.

Όπως βλέπετε στις εικόνες του PatrasTimes, υπάρχει το μπλόκο δεκάδων αστυνομικών στην πύλη εισόδου, όπου περισσότερα από 20 άτομα ακινητοποιήθηκαν και αναγκάστηκαν να μείνουν στο έδαφος.

Σύμφωνα με το thebest, συγκεντρωμένα άτομα υπάρχουν στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών.

  Στο πρώην παράρτημα στην Κορίνθου έχει δημιουργηθεί αστυνομικός κλοιός. Οι συγκεντρωμένοι ζητούν με ντουντούκες από τις αστυνομικές δυνάμεις να αποχωρήσουν λέγοντας πως τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας.

Η οδός Κορίνθου είναι κλειστή από το ύψος της Ερμού ενώ η δεύτερη ομάδα συγκεντρωμένων που ήταν στην Κορίνθου και Ζαΐμη έχει μετακινηθεί από το σημείο προς την περιοχή της Αγίας Σοφίας. Δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται πριν και μετά το παράρτημα και έχει δημιουργηθεί αστυνομικός κλοιός. Mάλιστα οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής έχουν ενισχυθεί με διμοιρίες ΜΑΤ από άλλες περιοχές. Στόχος είναι η αποτροπή πραγματοποίησης πορείας…

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ