Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Σε σκληρό lockdown Κάλυμνος, Κορδελιό – Εύοσμος

H Κάλυμνος και ο Εύοσμος -Κορδελιό, από αύριο Σάββατο στις 6 το πρωί μέχρι και την 1η Μαρτίου, θα ακολουθούν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα των κόκκινων περιοχών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σε σκληρό lockdown Κάλυμνος, Κορδελιό – Εύοσμος

Δύο ακόμα περιοχές προστέθηκαν σε αυτές που ακολουθούν μέτρα αυστηρού lockdown, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. H Κάλυμνος και ο Εύοσμος -Κορδελιό, από αύριο Σάββατο στις 6 το πρωί μέχρι και την 1η Μαρτίου, θα ακολουθούν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα των κόκκινων περιοχών.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς: «Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) εντάσσεται από αύριο στις 6 το πρωί μέχρι και την 1η Μαρτίου ο Δήμος Καλυμνίων κι ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης».

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου παραμένουν επίσης οι Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Εύβοιας (πλην Σκύρου), ο Δήμος Μυκόνου, καθώς και η Περιφέρεια Αττικής, όπου όπως έχει ήδη ανακοινωθεί τα μέτρα που έχουν ληφθεί ισχύουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Άρα στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) βρίσκονται πλέον:

Ο Δήμος Καλυμνίων Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου Θεσσαλονίκης Ο Δήμος Μυκόνου Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας (πλην Σκύρου) Η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας Η Περιφέρεια Αττικής

Στο κόκκινο παραμένουν:

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, Η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας (πλην του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων), Η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, Ο Δήμος Θάσου, Οι Δήμοι Αγιάς και Τεμπών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, Ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, Οι Δήμοι Κορίνθου και Νεμέας της Περιφερειακής Ενότητας Κορίνθου, Ο Δήμος ‘Αργους-Μυκηνών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, Οι Δήμοι Τανάγρας και Θηβαίων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Ο Δήμος Καρπάθου Ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων

Εκτός lockdown

Εξάλλου όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, δεν παρατείνονται τα μέτρα στις περιοχές που εντάσσονται στο πορτοκαλί :

Δήμος Θήρας Δήμος Αγίου Νικολάου Λασιθίου Κρήτης Περιφερειακή ενότητα Ζακύνθου Δήμος Εορδαίας της Κοζάνης (μετά από μήνες) Δήμος Σπάρτης

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ