Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Σε συνέδριο στην Ελλάδα είχε συμμετάσχει ο Ιταλός γυναικολόγος έλεγε ότι θεράπευε το καρκίνο με… συνουσία – ΒΙΝΤΕΟ

Το επιστημονικό του υπόβαθρο δεν αμφισβητείται καθώς έχει ειδίκευση στη γυναικολογία και εξειδίκευση στην ιατρική σεξολογία.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σε συνέδριο στην Ελλάδα είχε συμμετάσχει ο Ιταλός γυναικολόγος έλεγε ότι θεράπευε το καρκίνο με… συνουσία – ΒΙΝΤΕΟ

Σε συνέδριο σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας, το 2017 συμμετείχε ο Ιταλός γυναικολόγος που κατηγορείται ότι έπειθε γυναίκες ασθενείς του να κάνουν σεξ μαζί του για να θεραπεύσει τον ιό των θηλωμάτων ή να εξαφανίσει τον κίνδυνο του καρκίνου. Μάλιστα ήταν και κεντρικός ομιλητής.

Όπως μετέδωσε το Mega, το συνέδριο είχε ως θέμα του το κατώτερο ουρογεννητικό σύστημα. Σημειώνεται ότι το επιστημονικό του υπόβαθρο δεν αμφισβητείται καθώς έχει ειδίκευση στη γυναικολογία και εξειδίκευση στην ιατρική σεξολογία.

Πώς δρούσε ο Ιταλός γυναικολόγος

Όπως μετέδωσε το Mega, ο γυναικολόγος έλεγε σε ασθενείς του ότι μπορούσε να θεραπεύσει τον καρκίνο, με την προϋπόθεση ωστόσο αυτές να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί του.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν γυναίκα ανέφερε σε φίλη της το περιστατικό, με την ίδια να του στήνει παγίδα και τελικά να ξεσκεπάζει τον γυναικολόγο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, εμφανίστηκαν 15 γυναίκες οι οποίες παραδέχτηκαν ότι είχαν δεχτεί και αυτές την… σωτήρια πρόταση του γυναικολόγου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο γιατρός έχει συλληφθεί.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ