Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Serial killer οικιακή βοηθός στη Ρόδο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση – Πήρε προθεσμία – ΒΙΝΤΕΟ

Η 45χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι έχει διαπράξει άλλες τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων γυναικών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Serial killer οικιακή βοηθός στη Ρόδο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση – Πήρε προθεσμία  – ΒΙΝΤΕΟ dimokratiki.gr

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, πήρε η 45χρονη serial killer οικιακή βοηθός, η οποία συνελήφθη τη Δευτέρα για την δολοφονία της 75χρονης ηλικιωμένης, την οποία φρόντιζε.

Η 45χρονη πέρασε σήμερα το κατώφλι του αρμόδιου Εισαγγελέα. Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και άμεσο δόλο, ενώ αυτή την ώρα μεταφέρεται στο Νοσοκομείο για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, μετά από αίτημα των δικηγόρων της, καθώς κρίνουν ότι έχει μειωμένο έως ανύπαρκτο καταλογισμό.

Η 45χρονη ομολόγησε στους Αστυνομικούς, ότι έχει διαπράξει άλλες τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων γυναικών, καθώς και ότι αποπειράθηκε, πριν από περίπου 20 χρόνια, όταν το παιδί της ήταν ενός έτους να το πνίξει με ζώνη.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της κ Στέλιος Αλεξανδρής ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί η 45χρονη την Πέμπτη, καθώς και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου να διαπιστωθεί κατ’ αρχάς αν είναι σε κατάσταση να καταθέσει και στην συνέχεια να ερευνηθεί και η αξιοπιστία των όσων υποστηρίζει η ίδια.

Serial killer οικιακή βοηθός: Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς

Η 45χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι σχετίζεται με άλλους δύο θανάτους ηλικιωμένων γυναικών. Συγκεκριμένα, η συλληφθείσα αναφέρθηκε στη δολοφονία μίας γυναίκας που φρόντιζε το 2011 στη Λέρο και σε άλλες δύο ηλικιωμένες που πρόσεχε φέτος στη Ρόδο. Η μία εξ αυτών των γυναικών απεβίωσε τον Ιανουάριο του 2022 και διέμενε στην πόλη της Ρόδου, και η δεύτερη τον Μάρτιο του 2022 και διέμενε στο Φαληράκι.

Εξεταζόμενη από τους αστυνομικούς η 45χρονη φέρεται να έδωσε αρκετές λεπτομέρειες αναφορικά με τον τρόπο τέλεσης των “εγκλημάτων” αυτών. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση της Λέρου, η ηλικιωμένη είχε διαβήτη και η 45χρονη φέρεται, όπως δηλώνει, να της έδωσε ποσότητα ζάχαρης ή μέλι, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί – κατά την ίδια- η υγεία της ηλικιωμένης και τελικά να πεθάνει την επόμενη ημέρα.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία, εξετάζονται με πολύ μεγάλη προσοχή από τις διωκτικές αρχές, λόγω και των ψυχιατρικών προβλημάτων, που αντιμετωπίζει η 45χρονη και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο ισχύουν οι ισχυρισμοί της.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ