Σέρρες: Αναφορά στον εισαγγελέα για αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο – BINTEO

Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση νομού Σερρών δεν πηγαίνουν πέντε παιδιά σχολείο, τα τέσσερα παιδιά είναι σε δημοτικό και το ένα σε νηπιαγωγείο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σέρρες: Αναφορά στον εισαγγελέα για αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο – BINTEO EUROKINISSI

Σέρρες αρνητές γονείς: Αναφορά στον εισαγγελέα διαβίβασε ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Ιωάννης Καραβασίλης, για γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά του στο σχολείο, καθώς αντιτίθενται με τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας.

Στενεύουν τα περιθώρια για τους γονείς οι οποίοι δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, καθώς αρνούνται να εφαρμόσουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Διάταξη την οποία ετοιμάζει η κυβέρνηση θα προβλέπει ποινικές κυρώσεις και φυλάκιση έως δύο έτη αλλά και επιπτώσεις όσον αφορά στην επιμέλεια των παιδιών.

Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Καραβασίλης μιλώντας στο Επιλογές, ανέφερε πως κατόπιν εντολής του Γενικού Γραμματέα διαβίβασαν την αναφορά τους στον εισαγγελέα.

Ο κ. Καραβασίλης σημειώνει ότι ο νόμος προβλέπει έως δύο χρόνια φυλακή και χρηματικό ποσό όπως και ότι δεν υπάρχει θέμα να αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση νομού Σερρών δεν πηγαίνουν πέντε παιδιά σχολείο, τα τέσσερα παιδιά είναι σε δημοτικό και το ένα σε νηπιαγωγείο.

Πηγή: epiloges.tv

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ