Τετάρτη 07 Ιανουαρίου 2026

Σέρρες: Καβγάς για κοπέλα κατέληξε σε θάνατο 17χρονου – 16χρονος ομολόγησε ότι τον χτύπησε

Οι Αρχές έχουν προσαγάγει και άλλους νεαρούς που φέρονται να ήταν παρόντες στον καβγά - Δικογραφία για τη μητέρα του 16χρονου, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σέρρες: Καβγάς για κοπέλα κατέληξε σε θάνατο 17χρονου – 16χρονος ομολόγησε ότι τον χτύπησε EUROKINISSI

Σοκ έχει προκαλέσει στις Σέρρες ο θάνατος ενός 17χρονου, μετά από επίθεση που δέχτηκε από 16χρονο, ο οποίος προσήχθη και ομολόγησε ενώπιον των Αρχών ότι τον χτύπησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ενήργησε επειδή ο 17χρονος είχε στείλει μήνυμα στην κοπέλα του, γεγονός που τον έκανε να νευριάσει.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες βράδυ έξω από ένα τοπικό κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, όπου ο 17χρονος βρισκόταν με φίλο του. Ο 16χρονος, συνοδευόμενος και αυτός από νεαρό φίλο, τον χτύπησε με αγκωνιά στο κεφάλι.

Σέρρες: 16χρονος χτύπησε 17χρονο

Μετά τη συμπλοκή, οι δύο ανήλικοι χώρισαν, με τον 17χρονο να επιστρέφει στο σπίτι του. Ωστόσο, κατευθύνθηκε στο υπόγειο και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός από την οικογένειά του, που τον αναζητούσε.

Οι Αρχές έχουν προσαγάγει και άλλους νεαρούς που φέρονται να ήταν παρόντες στον καβγά, ενώ συλλέγεται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν με ακρίβεια όλες οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του 17χρονου.

Παραβατικός από 13 ετών ο 16χρονος – Δικογραφία για τη μητέρα του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικογένεια του 16χρονου υπήρχαν πολλά προβλήματα. Ο πατέρας του και η μητέρα του φέρονται ως χρήστες ναρκωτικών , με τον πρώτο να έχει πεθάνει εδώ και κάποιους μήνες. Το παιδί είχε προσαχθεί για μικροκλοπές και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Τότε είχε τεθεί ζήτημα αφαίρεσης της επιμέλειας του ανηλίκου από τη μητέρα του, ωστόσο αποφασίστηκε να διατηρηθεί με το διοικητικό μέτρο επίβλεψης της επιμέλειας από επιμελητή ανηλίκων της Εισαγγελίας.

Για τον λόγο αυτόν σχηματίστηκε τώρα δικογραφία για τη μητέρα του, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ