Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Σέρρες: Νομικά θα κινηθεί ο οδηγός νταλίκας – αρνητής μάσκας, μετά την αποφυλάκισή του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο οδηγός νταλίκας αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Εισαγγελέα και ενός δημοσιογράφου για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σέρρες: Νομικά θα κινηθεί ο οδηγός νταλίκας – αρνητής μάσκας, μετά την αποφυλάκισή του – ΒΙΝΤΕΟ

Καταδικάστηκε σε 60 μέρες φυλάκισης λόγω της άρνησής του να φορέσει μάσκα, αποφυλακίστηκε την περασμένη Παρασκευή και δηλώνει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη ο οδηγός νταλίκας – αρνητής μάσκας, από τις Σέρρες.

Μιλώντας στην μεσημεριανή εκπομπή του “Επιλογές”, “ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ” και την Ελένη Μωραΐτη αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Εισαγγελέα και ενός δημοσιογράφου για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ο κ. Βογιατζής περιγράφει τις συνθήκες κράτησης του, ενώ λέει ότι αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα υγείας και ότι στο δικαστήριο φορούσε μάσκα.

Επίσης δηλώνει πως είναι κάτοικος Γερμανίας και αρνητής του κορονοϊού.

Το χρονικό

Όλα άρχισαν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν έπεσε η πρώτη «καμπάνα» των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας. Η δεύτερη πράξη που μαρτυρούσε απείθαρχη συμπεριφορά ήταν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με την απουσία του απαραίτητου χαρτιού μετακίνησης. Τότε επιβλήθηκαν άλλα 300 ευρώ στον οδηγό φορτηγού, ο οποίος και εκείνη τη φορά δέχθηκε επίπληξη καθώς αρνείτο να χρησιμοποιήσει τη μάσκα του.

Η τρίτη και φαρμακερή ήταν έξω από τη Νομαρχία Σερρών, όταν ο Δημήτρης Βογιατζής κυκλοφορούσε και πάλι χωρίς μάσκα, αγνοώντας τις σχετικές συστάσεις. Όλα άρχισαν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν έπεσε η πρώτη «καμπάνα» των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας. Η δεύτερη πράξη που μαρτυρούσε απείθαρχη συμπεριφορά ήταν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με την απουσία του απαραίτητου χαρτιού μετακίνησης. Τότε επιβλήθηκαν άλλα 300 ευρώ στον οδηγό φορτηγού, ο οποίος και εκείνη τη φορά δέχθηκε επίπληξη καθώς αρνείτο να χρησιμοποιήσει τη μάσκα του. Η τρίτη και φαρμακερή ήταν έξω από τη Νομαρχία Σερρών, όταν ο οδηγός κυκλοφορούσε και πάλι χωρίς μάσκα, αγνοώντας τις σχετικές συστάσεις.

ΒΙΝΤΕΟ: EPILOGES.TV

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ