Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Σκανδάμης για Σεπόλια και Βάρη: Free pass από την κυβέρνηση στο οργανωμένο έγκλημα

"Ας ξυπνήσουν τώρα στην κυβέρνηση και ας παρουσιάσουν μέσα στον Ιούνιο ένα συνεκτικό σχέδιο αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος, λαμβάνοντας υπόψη όσες προτάσεις ανακοινώσαμε ως Κίνημα Αλλαγής πριν λίγες μέρες, για την εμπέδωση της ουσιαστικής προστασίας του πολίτη", προτείνει ο κ. Σκανδάμης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σκανδάμης για Σεπόλια και Βάρη: Free pass από την κυβέρνηση στο οργανωμένο έγκλημα

Ευθύνες στην κυβέρνηση για την “ασταμάτητη δράση εγκληματικών οργανώσεων, επιρρίπτει με παρέμβασή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο Κίνημα Αλλαγής, μετά και τις δολοφονίες του Τάσου Μπερδέση και του νεαρού άνδρα στα Σεπόλια.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Οι στυγερές δολοφονίες δύο νέων ανθρώπων σε λιγότερο από 24 ώρες έρχονται να προστεθούν σε αυτές που πρόσφατα απασχόλησαν την κοινή γνώμη.

Κοινή συνισταμένη τους είναι η ασταμάτητη δράση εγκληματικών οργανώσεων, που οργώνουν το λεκανοπέδιο και τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας δολοφονώντας αδιακρίτως.

Η κυβέρνηση φέρει τεράστιες ευθύνες. Ενώ αναλώνεται επικοινωνιακά στο να κυνηγά μόνο τις συναθροίσεις και τις πολιτικές διαμαρτυρίες ή να καταθέτει απόρρητους φακέλους στον Άρειο Πάγο, με τις κάμερες ανοικτές και τους φακέλους ανά χείρας, έχει δώσει free pass, δηλαδή “ελευθέρας” στο οργανωμένο έγκλημα.

Ας ξυπνήσουν τώρα στην κυβέρνηση και ας παρουσιάσουν μέσα στον Ιούνιο ένα συνεκτικό σχέδιο αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος, λαμβάνοντας υπόψη όσες προτάσεις ανακοινώσαμε ως Κίνημα Αλλαγής πριν λίγες μέρες, για την εμπέδωση της ουσιαστικής προστασίας του πολίτη.

Δεν μπορούν πια να παίζουν με την δημόσια ασφάλεια».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ