Σκύλος δάγκωσε διανομέα των ΕΛΤΑ την ώρα που πήγε να παραδώσει δέμα
Συνελήφθη η 21χρονη κηδεμόνας του σκύλου.

Διανομέας των ΕΛΤΑ δέχθηκε επίθεση από σκύλο την ώρα που πήγαινε να παραδώσει ένα δέμα σε σπίτι, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Το ζώο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δάγκωσε τον 49χρονο διανομέα στο στήθος και στο χέρι, με συνέπεια ο υπάλληλος να χρειαστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Για το περιστατικό, το οποίο συνέβη την περασμένη Δευτέρα, συνελήφθη η 21 ετών κηδεμόνας του σκύλου.
Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για να προσκομιστούν τα ιατρικά έγγραφα και να ληφθεί κατάθεση από τον 49χρονου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Δύναμη του Χαλκού στον Ύπνο: Μια Παγκόσμια Καινοτομία με την υπογραφή της Greco Strom ΔΥΠΑ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα Κ. Τσουκαλάς: Σπάμε με στοιχεία την εικονική πραγματικότητα της προπαγάνδας Μητσοτάκη Νέα Αριστερά: Με επικοινωνιακές «μπαρούφες» ο Θεοδωρικάκος κοροϊδεύει γονείς και μαθητέςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr