Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2022

ΣΟΚ: Κατεπείγουσα προανάκριση για πατέρα που βίασε την κόρη του με νοητική στέρηση!

Η μεσήλικας, κόρη του καταγγελλόμενου από τον πρώτο του γάμο τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση και φροντίδα του αδελφού της καθώς η μητέρα της έχει αποβιώσει προ 5ετίας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΣΟΚ: Κατεπείγουσα προανάκριση για πατέρα που βίασε την κόρη του με νοητική στέρηση! freepik

Βιασμός γυναίκας από τον πατέρα της: Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο μια φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικού εγκλήματος που απασχολεί από τη Δευτέρα την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού με καταγγελλόμενο για βιασμό γυναίκας ηλικίας 45 ετών περίπου, με νοητική στέρηση, τον 70χρονο πατέρα της!

Η μεσήλικας, κόρη του καταγγελλόμενου από τον πρώτο του γάμο τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση και φροντίδα του αδελφού της καθώς η μητέρα της έχει αποβιώσει προ 5ετίας.

Κάθε εβδομάδα επισκέπτεται σύμφωνα με τις πληροφορίες τον πατέρα της, που έχει ξαναπαντρευτεί, στην οικία του στη Ρόδο.

Βιασμός γυναίκας από τον πατέρα της

freepik

Βιασμός γυναίκας από τον πατέρα της: Κατεπείγουσα προανάκριση

Ευρισκόμενη στην οικία του εθεάθη από εργάτη που εργαζόταν πλησίον αυτής και από παράθυρο να κακοποιείται σεξουαλικά από έναν υπερήλικα. Ο εργάτης ενημέρωσε σχετικά τον εργοδότη του και έκπληκτοι και οι δύο ενημερώθηκαν από τον φερόμενο ως δράστη ότι ήταν ο πατέρας της. Φέρεται μάλιστα να τους είπε να τον ενημερώσουν αν η γυναίκα τους ενοχλούσε διότι είχε νοητική στέρηση!

Ο εργάτης και ο εργοδότης του έσπευσαν και ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και από τη Δευτέρα έχει κινηθεί κατεπείγουσα προανάκριση και έχει ενημερωθεί ο αδελφός της φερόμενης ως θύματος που έχει ήδη αναθέσει σε δικηγόρο να υποβάλει δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας και να κινήσει όλες τις διαδικασίες για τον ποινικό κολασμό του πατέρα! Ο τελευταίος αλλά και η φερόμενη ως θύμα δεν είχαν έως χθες το απόγευμα καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ