Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Σοκ στις Σέρρες: Εγκατέλειψαν άρρωστο βρέφος 15 μηνών σε Κέντρο Υγείας

Το παιδί έφτασε στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας με πυρετικούς σπασμούς. Ωστόσο όταν οι γιατροί αναζήτησαν οικείο πρόσωπο για το μωρό δεν βρήκαν κανέναν.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σοκ στις Σέρρες: Εγκατέλειψαν άρρωστο βρέφος 15 μηνών σε Κέντρο Υγείας

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινωνία των Σερρών από την είδηση ότι άγνωστοι εγκατέλειψαν βρέφος που ήταν άρρωστο στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας. Το μωρό φιλοξενείται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο Σερρών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Επιλογές, το παιδί έφτασε στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας με πυρετικούς σπασμούς. Ωστόσο όταν οι γιατροί αναζήτησαν οικείο πρόσωπο για το μωρό δεν βρήκαν κανέναν.

Το παιδί θα παραμείνει ως και τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Σερρών ως ότου δηλαδή ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στον Άγιο Στυλιανό στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου φιλοξενούνται εγκαταλελειμμένα παιδιά και βρέφη.

Πληροφορίες του Επιλογές, αναφέρουν ότι κάθε βράδυ η κλινική φυλάσσεται από την Ελληνική Αστυνομία για το λόγο τυχόν εμφάνισης οικείου προσώπου του παιδιού και τυχόν αρπαγής του.  Να σημειώσουμε ότι από την πρώτη στιγμή τόσο το προσωπικό του Κ Υ Ηράκλειας αλλά και οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου αντέδρασαν έτσι ώστε το παιδί να μη μείνει ούτε μία ώρα ακάλυπτο κυρίως ιατρικά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ