ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων – Στο νοσοκομείο ο οδηγός – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της απομάκρυνσης των εμπλεκόμενων οχημάτων και άνοιξε ο δρόμος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων – Στο νοσοκομείο ο οδηγός – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ ertnews.gr

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου πριν από τις σήραγγες Καραμανλή στο ρεύμα προς Αθήνα με εμπλοκή δυο οχημάτων. Από το τροχαίο τραυματίστηκε ένας οδηγός και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου: “Η γυναίκα – οδηγός πρέπει να έσπασε το χέρι της, ο άλλος οδηγός πρέπει να είναι σοβαρά” δήλωσε μάρτυρας

Ο γερανός έχει μεταφέρει το ένα από τα δυο οχήματα που έχει μετατραπεί από την μέση και μπροστά σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της απομάκρυνσης των εμπλεκόμενων οχημάτων αλλά και των λαδιών που είχαν πέσει στο οδόστρωμα και ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην ΕΡΤ για την κατάσταση των τραυματιών: “Η γυναίκα – οδηγός πρέπει να έσπασε το χέρι της, ο άλλος οδηγός πρέπει να είναι σοβαρά. Έκανε 1,5 ώρα η τροχαία να τον απεγκλωβίσει από το αυτοκίνητο”.

Όπως είπε ακόμα έχει δει τουλάχιστον 300 τρακαρίσματα στο συγκεκριμένο σημείο.

Τι κάνουμε σε ένα τροχαίο: Τι ορίζει ο Κ.Ο.Κ.

β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή

γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες. Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές. Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Βοηθήστε τους συνανθρώπους και την Τροχαία στο έργο της. Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, η οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ