Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Στ. Πέτσας: “Μας ανησυχεί η αύξηση των κρουσμάτων στα αστικά κέντρα, η χρήση μάσκας, αν χρειαστεί, θα γίνει υποχρεωτική”

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στ. Πέτσας: “Μας ανησυχεί η αύξηση των κρουσμάτων στα αστικά κέντρα, η χρήση μάσκας, αν χρειαστεί, θα γίνει υποχρεωτική”

Τις επόμενες ημέρες, αν χρειαστεί, ακολουθώντας τις εισηγήσεις των ειδικών, η χρήση μάσκας θα καταστεί υποχρεωτική και σε περισσότερους κλειστούς χώρους, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σημειώνεται ότι ήδη η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για πελάτες και εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, καθώς και στα καταστήματα εστίασης για τους εργαζόμενους.

“Πράγματι μας ανησυχεί η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού ιδίως στα αστικά κέντρα, και γι αυτό εξετάζεται έπειτα από εισήγηση των ειδικών η περαιτέρω υποχρεωτική χρήση μάσκας σε διάφορους κλειστούς χώρους, μεταξύ των οποίων και σε άλλα εμπορικά καταστήματα, στα οποία σήμερα δεν είναι υποχρεωτική, αλλά ακόμη χρήσης της στις εκκλησίες μας όπου βλέπουμε και εκεί να υπάρξει ξανά συγχρωτισμός.

Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να στείλουμε το μήνυμα ότι εχθρός είναι ο εφησυχασμός και η χαλάρωση”, είπε ο κ. Πέτσας απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ