Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου 2021

Στάση εργασίας αύριο Παρασκευή σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ

Από τις 11:00 έως τις 14:00

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στάση εργασίας αύριο Παρασκευή σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ

Στάση εργασίας: Μετά την 24ώρη απεργία των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς που είναι σε εξέλιξη όπως έγραψε το dikastiko.gr, νέο “χειρόφρενο” ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι που εξήγγειλαν στάση εργασίας για αύριο Παρασκευή, 19/11/2021.

στάση εργασίας

Η στάση εργασίας θα είναι τρίωρη, από τις 11:00 έως τις 14:00 εξήγγειλαν σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ, προκειμένου οι εργαζόμενοι να παραστούν στην κηδεία του συναδέλφου τους, του εργοδηγού που έχασε τραγικά τη ζωή του σε δυστύχημα εν ώρα εργασίας. στάση εργασίας

Στάση εργασίας: Η ανακοίνωση των εργαζομένων

«Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1.

Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών.

Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ