Σάββατο 18 Μαϊου 2024

ΣΤΑΣΥ: Παρά τη δικαστική απόφαση δεν εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό και του ΗΣΑΠ

"Ζητάμε συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που υπέστη από τη σημερινή αιφνιδιαστική απεργιακή κινητοποίηση" σημειώνεται στην ανακοίνωση της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΣΤΑΣΥ: Παρά τη δικαστική απόφαση δεν εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό και του ΗΣΑΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Παρά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, με την οποία κρίθηκε παράνομη η στάση εργασίας στο Μέτρο και το Τραμ, τα δρομολόγια δεν εκτελούνται.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, που εστάλη στις 22.39, ενημερώνει πως τα δρομολόγια του Μετρό και του Τραμ διακόπηκαν μετά τις 22.00 και ως τη λήξη της κυκλοφορίας και τονίζει πως “η εταιρεία προχώρησε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για τη διασφάλιση της διεξαγωγής των σημερινών δρομολογίων και την αποφυγή της ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού”.

Στάση εργασίας ΣΤΑΣΥ

eurokinissi

“Ωστόσο, λόγω άρνησης συμμόρφωσης με τη δικαστική απόφαση, που έκρινε παράνομη τη στάση εργασίας και απαγόρευσε την υλοποίησή της, δεν κατέστη δυνατή η συνέχιση λειτουργίας των δικτύων του Μετρό και του Τραμ. Ζητάμε συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που υπέστη από τη σημερινή αιφνιδιαστική απεργιακή κινητοποίηση” σημειώνεται στην ανακοίνωση της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ