Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Αυτό το … γλεντάω αυτόν τον καιρό”, έγραφε στο site με οίκους ανοχής – ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή ότι το 2019 ήταν η τελευταία φορά που ανέβασε βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Αυτό το … γλεντάω αυτόν τον καιρό”, έγραφε στο site με οίκους ανοχής – ΒΙΝΤΕΟ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε βαθμό κακουργήματος είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον τηλεπαρουσιαστή, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι το σχετικό βίντεο από την τελευταία υπόθεση, ξέχασε να το… κατεβάσει.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που απολογήθηκε ξανά σήμερα, ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή ότι το 2019 ήταν η τελευταία φορά που ανέβασε βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, υπάρχει μια ανάρτηση με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε ιστοσελίδα με ελληνικούς οίκους ανοχής, την οποία συνοδεύει με φωτογραφία με φετινή ημερομηνία.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ υπάρχουν με το ίδιο ψευδώνυμο νεότερες αναρτήσεις, το 2020 και το 2021, σε sites τέτοιου περιεχομένου, τουλάχιστον 20 βίντεο και φωτογραφίες όπου εικονίζονται 6 με 7 κοπέλες.

«Αυτό το … γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει» γράφει σε μία από τις δημόσιες αναρτήσεις που φέρεται να έχει κάνει ο ίδιος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, την οποία συνοδεύει με μια φωτογραφία με ημερομηνία 21 Μαρτίου του 2021 και εγγραφή στο site από το 2019.

Εισαγγελέας και ανακριτής, μετά την σημερινή απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, χωρίς χρηματική εγγύηση, σε αντίθεση με τις 30.000 ευρώ που του ζητήθηκαν χθες να καταβάλει στα πλαίσια των όρων για την παρόμοια υπόθεση που απολογήθηκε χθες. Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι είπε ο δικηγόρος του

Μιλώντας ζωντάνα στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο δικηγόρος του πρώην παρουσιαστή Γιώργος Δακουράς υπογράμμισε ότι ο πελάτης του έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεών του και την απαξία τους, προσθέτοντας ότι χαρακτηρίζει ως «μαύρη σελίδα» στη ζωή του την περίοδο που δημοσιοποίησε τα σχετικά βίντεο.

«Αυτή η μαύρη περίοδος δεν χαρακτηρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς, υπογραμμίζοντας ότι οι αναρτήσεις έγιναν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής του, αν και τα σχετικά βίντεο υπήρχαν στην κατοχή του πριν από αρκετά χρόνια.

«Η αποκλείνουσα αυτή συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει ο πελάτης του να ζητήσει ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό των πράξεών του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ