Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Στερνό αντίο στον πρίγκιπα Τόλη Βοσκόπουλο – Συντετριμμένες και διαρκώς αγκαλιασμένες η Γκερέκου με την κόρη τους στην κηδεία – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Πλήθος κόσμου, καλλιτεχνών, πολιτικών και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου στην κηδεία του πρίγκιπα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στερνό αντίο στον πρίγκιπα Τόλη Βοσκόπουλο – Συντετριμμένες και διαρκώς αγκαλιασμένες η Γκερέκου με την κόρη τους στην κηδεία – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Η είδηση του θανάτου του πρίγκιπα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών. Υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν στο 251 νοσοκομείο και ενώ αναμενόταν να πάρει εξιτήριο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών. Υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν στο 251 νοσοκομείο και ενώ αναμενόταν να πάρει εξιτήριο.

Ο Τόλης, όπως τον φώναζε με το μικρό του όνομα όλη η χώρα υπήρξε ένας από τους πιο διαδραστικούς καλλιτέχνες στη σχέση του με το κοινό που τον λάτρεψε, τον αποθέωσε και που με τα τραγούδια του συντρόφευσε πολλές στιγμές της ζωής του όπως έγραψε το dikastiko.gr Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών. Υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν στο 251 νοσοκομείο και ενώ αναμενόταν να πάρει εξιτήριο.

Η ώρα όμως είναι του θρήνου και του αποχωρισμού και δεν χωρούν πολλά λόγια… η μέρα είναι για σιωπή. Στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθήνων οι στιγμές που διαδραματίστηκαν, βαθιά ανθρώπινες και πικρές… όπως συμβαίνει στα στερνά αντίο. Ο κόσμος πολύς, παρά την πανδημία, ποιος να συγκρατήσει άλλωστε τους θαυμαστές του. Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών. Υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν στο 251 νοσοκομείο και ενώ αναμενόταν να πάρει εξιτήριο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών. Υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν στο 251 νοσοκομείο και ενώ αναμενόταν να πάρει εξιτήριο. Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών. Υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν στο 251 νοσοκομείο και ενώ αναμενόταν να πάρει εξιτήριο. Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών. Υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν στο 251 νοσοκομείο και ενώ αναμενόταν να πάρει εξιτήριο.

Η γυναίκα του Άντζελα Γκερέκου με την κόρη τους Μαρία, συντετριμμένες και διαρκώς αγκαλιασμένες. Εκεί και πλήθος καλλιτεχνών, πολιτικών και ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου. Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών. Υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν στο 251 νοσοκομείο και ενώ αναμενόταν να πάρει εξιτήριο. Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών. Υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν στο 251 νοσοκομείο και ενώ αναμενόταν να πάρει εξιτήριο. Τόλης Βοσκόπουλος-κηδεία: Αγκαλιά διαρκώς η Γκερέκου με την κόρη τους Τόλης Βοσκόπουλος-κηδεία: Αγκαλιά διαρκώς η Γκερέκου με την κόρη τους

Στερνό αντίο ναι, τελευταίο χειροκρότημα όχι! Καλό ταξίδι πρίγκιπα… ήσουν και θα παραμείνεις ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ! Τόλης Βοσκόπουλος-κηδεία: Αγκαλιά διαρκώς η Γκερέκου με την κόρη τους

ΒΙΝΤΕΟ: OPEN

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ