Στη Ρόδο το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κρεμαστινό

Σε στενό οικογενειακό κύκλο και σε συγκίνησης τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην υπουργό, καθηγητή Ιατρική Δημήτρη Κρεμαστινό, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ρόδου. Στην τελετή παρέστησαν επίσης βουλευτές του νομού και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 4 έως τις […]

NEWSROOM
Στη Ρόδο το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κρεμαστινό

Σε στενό οικογενειακό κύκλο και σε συγκίνησης τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην υπουργό, καθηγητή Ιατρική Δημήτρη Κρεμαστινό, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ρόδου. Στην τελετή παρέστησαν επίσης βουλευτές του νομού και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα και στο χρονικό αυτό διάστημα εκατοντάδες Ροδίτες, που έμπαιναν στον ναό σε μικρές ομάδες, είπαν το δικό τους αντίο.

Με παρατεταμένο χειροκρότημα και φωνάζοντας «Αθάνατος» υποδέχθηκαν τη σορό του Δωδεκανήσιου πρώην υπουργού οι πολίτες ενώ μετά το πέρας της τελετής διαβάστηκε μήνυμα του πατριάρχη Βαρθολομαίου από τον μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλο, και της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Επικήδειο εκφώνησε ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης.

Η ταφή του Δημήτρη Κρεμαστινού έγινε στο νεκροταφείο Ρόδου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ