Στην ανακρίτρια 40χρονος που κρατούσε παράνομα 79χρονη Σουηδή
Κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Υπόθεση εμπορίας ανθρώπων αποκαλύφθηκε στην Ξάνθη, με τις αστυνομικές αρχές να εντοπίζουν και να απελευθερώνουν μια γυναίκα, υπήκοο Σουηδίας, την οποία φέρεται να κρατούσε παράνομα στο σπίτι του ένας 40χρονος,
Ο κατηγορούμενος απολογείται σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου, ύστερα από πληροφορίες που διαβίβασαν οι σουηδικές Αρχές μέσω της Interpol στην ελληνική αστυνομία.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του κατηγορούμενου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντόπισαν τη γυναίκα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος την κατακρατούσε παράνομα, ασκώντας σε βάρος της σωματική βία και αποσπώντας χρηματικά ποσά.
Η παθούσα μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση.
Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ο 40χρονος φέρεται να προέβαλε αντίσταση, τραυματίζοντας έναν αστυνομικό, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης (1,1 γραμμάρια) και ζυγαριά ακριβείας.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βούλα: Στον εισαγγελέα 28χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών Ραγδαίες εξελίξεις: Νέα κατάθεση από την Ειρήνη Μουρτζούκου ζητάει το Ανθρωποκτονιών – Αίτημα στην Εισαγγελία Αίσιο τέλος σε επιχείρηση διάσωσης Αυστριακών μετά από βύθιση σκάφους Γιοβάνοβιτς: Πρόκριση στο Μουντιάλ η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μουΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr