Κυριακή 01 Αυγούστου 2021

Στην Αθήνα κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Βρυξελλών για τη σύλληψη 3 Ιρακινών: Εμπλέκονται σε διεθνές κύκλωμα λαθροδιακίνησης – ΒΙΝΤΕΟ

Οι τρεις αλλοδαποί έχουν συλληφθεί και τις επόμενες μέρες οι βελγικές Αρχές θα ζητήσουν τη δίωξή τους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στην Αθήνα κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Βρυξελλών για τη σύλληψη 3 Ιρακινών: Εμπλέκονται σε διεθνές κύκλωμα λαθροδιακίνησης – ΒΙΝΤΕΟ

Από τον περασμένο Οκτώβριο καταγράφεται στη χώρα μας το έντονο ενδιαφέρον για τη σύλληψη τριών Ιρακινών από το τμήμα Ισλαμικής Τρομοκρατίας των Βρυξελλών.

Σε βάρος των τριών Ιρακινών εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε κύκλωμα λαθροδιακινητών, με παρακλάδια σε Τουρκία, Γερμανία και Ιταλία.

Ειδικότερα, πέντε μέρες πριν την σύλληψη των Ιρακινών έφτασε στην Αθήνα το κλιμάκιο της ριζοσπαστικοποίησης των Βρυξελλών, καθώς είχε στα χέρια του στοιχεία για συμμετοχή των Ιρακινών σε εγκληματική οργάνωση που διευκόλυνε παράτυπους μετανάστες να φτάσουν στην Ευρώπη δίνοντας στις Αρχές πλαστά στοιχεία.

Οι τρεις Ιρακινοί διέμεναν στην Αθήνα ενώ είχαν μαζί τους διαφορετικά χαρτιά που να δικαιολογούν την παραμονή τους. Εχουν συλληφθεί και τις επόμενες μέρες οι βελγικές Αρχές θα ζητήσουν τη δίωξή τους.

ΠΗΓΗ: OPENTV

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ