Τρίτη 22 Ιουλίου 2025

Στην Αθήνα ο ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας – Συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη την Τετάρτη

Μετά την ολοκλήρωση των διευρυμένων συνομιλιών ανάμεσα στις δύο αντιπροσωπείες, έχουν προγραμματιστεί κοινές δηλώσεις των δύο υπουργών

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στην Αθήνα ο ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας – Συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη την Τετάρτη (ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ/EUROKINISSI)

Την Τετάρτη 23 Ιουλίου, στις 12:00 το μεσημέρι, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης θα υποδεχθεί στην Αθήνα τον υπουργό Εξωτερικών και Εξωτερικού Εμπορίου της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Timcho Mucunski, όπως γνωστοποίησε επίσημα το υπουργείο Εξωτερικών.

Σε σχέση με τη Λιβύη, ο κ. Γεραπετρίτης επισήμανε την ανάγκη να επανεκκινηθούν οι διμερείς σχέσεις σε κρίσιμους τομείς όπως η μεταναστευτική πολιτική, οι εμπορικές συναλλαγές και η διαδικασία οριοθέτησης των θαλάσσιων ζωνών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ