Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου σήμερα η Γεωργία Μπίκα – Θα αιτηθεί αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος

Η καταγγέλλουσα θα αιτηθεί να γίνει αναίρεση του βουλεύματος που απάλλαξε τον 27χρονο επιχειρηματία.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου σήμερα η Γεωργία Μπίκα – Θα αιτηθεί αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος social media

Τον Άρειο Πάγο θα επισκεφθεί σήμερα το πρωί η Γεωργία Μπίκα μαζί με το δικηγόρο της Νίκο Διαλυνά για την καταγγελία που είχε κάνει για βιασμό τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η καταγγέλλουσα θα αιτηθεί να γίνει αναίρεση του βουλεύματος που απάλλαξε τον 27χρονο επιχειρηματία που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. «Αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ για να αποδείξω την αλήθεια της καταγγελίας μου. Αν χρειαστεί θα πάω και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Στο βούλευμα το οποίο πήρα στα χέρια μου έγραφαν πράγματα προσβλητικά και πρωτοφανή. Υπάρχουν πολλά που έχουν αλλαχτεί και προσπαθούν να πουν κάτι άλλο, προκειμένου να κλείσουν τη δική μου υπόθεση. Εγώ, όμως, με όσα στοιχεία έχω θα κάνω τα πάντα. Με σεβασμό. Γεωργία Μπίκα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η καταγγέλλουσα.

Ο δικηγόρος της Νίκος Διαλυνάς, σε δήλωσή του σε ιστοσελίδα είχε αναφέρει: «Την επόμενη εβδομάδα θα προβούμε σε δέουσα νομική ενέργεια όσον αφορά το επόμενο βήμα για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει αν το απαλλακτικό βούλευμα είναι ορθό ή εσφαλμένο. Αυτό είναι το τρίτο βήμα, το οποίο δικαιούμαστε να κάνουμε σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και θα το ασκήσουμε. Αλλά όχι και το μοναδικό, γιατί θα ακολουθήσουν ενδεχομένως και άλλα, όχι εντός Ελλάδος αλλά εκτός Ελλάδος. Είναι κομβική η επόμενη εβδομάδα και για αυτό θα μεταβούμε στην Αθήνα».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ