Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς προσέφεραν συμβολικά δώρα και τους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ astynomia.gr

Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, επισκέφτηκαν την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Ειδικότερα, τον Γενικό Γραμματέα και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας συνόδευσαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού, Υποστράτηγος (ΥΓ) Αθανάσιος Μπαδέκας.

Στο Νοσοκομείο τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Υποστράτηγος (ΥΙ) Κωνσταντίνος Λιασκώνης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού ΓΕΣ, Υποστράτηγος (ΥΙ) Δημήτριος Κασίμος, καθώς και μέλη της διοίκησης και προσωπικό του νοσοκομείου.

Σημειώνεται πως στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς προσέφεραν συμβολικά δώρα και τους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, ενώ ενημερώθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους.

επίσκεψη στο 401 νοσοκομείο

astynomia.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ