Στο Αυτόφωρο 50χρονος για απειλή και εξύβριση μέσω Διαδικτύου
Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος ένας 50χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για απειλή, εξύβριση κατ’ εξακολούθηση και συκοφαντική δυσφήμηση μέσω διαδικτύου.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την οποία χρήστης λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και τηλεφωνικής σύνδεσης, προέβη σε ανάρτηση σχολίων και αποστολή μηνυμάτων μέσω εφαρμογής με απειλητικό, εξυβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος της.
Ακολούθησε αστυνομική και ψηφιακή έρευνα, καθώς και αλληλογραφία με εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο πλαίσιο των οποίων ταυτοποιήθηκε ο κατηγορούμενος.
Στη συνέχεια, χθες το απόγευμα, Πέμπτης 24 Ιουλίου, κλιμάκιο αστυνομικών εντόπισε τον 50χρονο στο χώρο εργασίας του, όπου συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας που διενεργήθηκε, βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σ. Ζαχαράκη: Η Ιερά Μονή Σινά αποκτά νομική προσωπικότητα στην Ελλάδα Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά: Ιδιωτική διένεξη το περιστατικό με δικαστή έξω από το Πρωτοδικείο Δικογραφία σε βάρος 17χρονου για εκδικητική πορνογραφία – Η καταγγελία Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ 15χρονος με μηνιγγίτιδα ΒΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr