Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Στο αυτόφωρο για το… όμορφο κελάηδισμα της Καρδερίνας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο αυτόφωρο για το… όμορφο κελάηδισμα της Καρδερίνας

 

Το μαγευτικό κελάηδισμα της καρδερίνας έκλεψε την καρδιά ενός 50χρονου άνδρα από τη Κοζάνη, ο οποίος αποφάσισε με τη σειρά του να τη κλέψει!

Ο άνδρας εισήλθε παράνομα στο σπίτι του ιδιοκτήτη του πτηνού για να το αφαιρέσει και εκεί διαπίστωσε ότι υπήρχαν και άλλες Καρδερίνες μέσα στα κλουβιά αλλά παράλληλα του «γυάλισε» και ένα καλό αλυσοπρίονο το οποίο πήρε παραμάσχαλα μαζί με τις πολύχρωμες καρδερίνες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Kozan.gr» ο 47χρονος ένοικος και ιδιοκτήτης του σπιτιού κατήγγειλε την κλοπή αμέσως μόλις έφτασε στην οικία του στο τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης πριν από πέντε μέρες ακριβώς.

Οι άνδρες του ΑΤ αν και πέρασαν ελάχιστα 24ωρα κατάφεραν να εντοπίσουν τον 50χρονο δράστη της κλοπής συνολικής αξίας 700 ευρώ, και να τον συλλάβουν. Γιατί το κλεμμένο αλυσοπρίονο μπορείς να το κρύψεις αλλά για τα ωδικά πτηνά … πως μπορείς να πάψεις το μελωδικό κελάηδισμα τους; Το τραγούδι των Καρδερίνων ακούστηκε παντού ακόμα και σε ένστολα ώτα!

Ο δράστης μαζί με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και μετά την απαγγελία της σχετικής δίωξης σε βάρος του παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί. Στο μεταξύ οι Καρδερίνες επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους πριν βρεθούν σε κάνα παζάρι της περιοχής όπου οι γνωστοί κατά την αργκό «πουλάδες» τις διαφημίσουν για ως πραμάτεια τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ