Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Στο εδώλιο μητέρα που εξέθεσε σε κίνδυνο τον 12χρονο γιο της – Τι είδαν οι αστυνομικοί που μπήκαν σπίτι μετά από εισαγγελική παραγγελία

Από τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι εντός της οικίας βρισκόταν το ανήλικο παιδί μόνο και με την πόρτα κλειδωμένη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο εδώλιο μητέρα που εξέθεσε σε κίνδυνο τον 12χρονο γιο της – Τι είδαν οι αστυνομικοί που μπήκαν σπίτι μετά από εισαγγελική παραγγελία Unsplash

Μια 42χρονη μητέρα θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου στις 18 Ιανουαρίου κατηγορούμενη για έκθεση κατ’ εξακολούθηση.

μητέρα στο εδώλιο

Pixabay

Ειδικότερα η  42χρονη κατηγορείται  ό,τι στη Ρόδο στις 19-6-2022, στις 20-6-2022 από ώρα 20:00 έως ώρα 11:00 και στις 21-6-2022 από ώρα 10:00 έως ώρα 16:00, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου αδικήματος, με πρόθεση άφησε αβοήθητο ένα πρόσωπο που το είχε στην προστασία της και που είχε υποχρέωση να το διατρέφει και να το περιθάλπει και ειδικότερα, στον ανωτέρω τόπο και στους ανωτέρω χρόνους, η κατηγορούμενη, ενώ είχε την υποχρέωση να διατρέφει και να περιθάλπει τον ανήλικο γιο της, ηλικίας 12 ετών, τον άφησε μόνο του εντός της οικίας της, προκειμένου να μεταβεί στην εργασία της, γνωρίζοντας ότι με τη συμπεριφορά της αυτή το εκθέτει σε κίνδυνο.

Μητέρα στο εδώλιο: Τι είδαν οι αστυνομικοί που μπήκαν σπίτι μετά από εισαγγελική παραγγελία

Ειδικότερα, κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας την 21η Ιουνίου 2022 το μεσημέρι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν στην οικία της κατηγορούμενης, προκειμένου να διαπιστώσουν αν το ανήλικο τέκνο της, ηλικίας 12 ετών, διαμένει μόνο του και είναι κλειδωμένο.

μητέρα στο εδώλιο

Pixabay

Από τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι εντός της οικίας βρισκόταν το ανήλικο παιδί μόνο και με την πόρτα κλειδωμένη.

Άμεσα οι αστυνομικοί αναζήτησαν την κατηγορουμένη στην εργασία της όπου ανευρέθη και στην συνέχεια μετέβησαν πίσω στην οικία της προκειμένου να ξεκλειδώσει την πόρτα.

Το ανήλικο παιδί παρελήφθη για την προσωρινή φύλαξή του από τον πατέρα του. Απολογούμενη η κατηγορούμενη αποδέχθηκε εν μέρει τις αποδιδόμενες σε αυτήν κατηγορίες.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ