Δευτέρα 08 Μαρτίου 2021

Στο “στόχαστρο” της δικαιοσύνης και δεύτερος γνωστός ηθοποιός – Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Για αυτή την μήνυση ο Εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην Ασφάλεια να κάνει την προανάκριση, κρίθηκε κατεπείγουσα κι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να την πάρει στα χέρια του ο Εισαγγελέας για να προχωρήσει αυτή την υπόθεση.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο “στόχαστρο” της δικαιοσύνης και δεύτερος γνωστός ηθοποιός – Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Ντόμινο εξελίξεων σηματοδοτούν οι αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Η σύλληψή του, δεν είναι το κλείσιμο της αυλαίας αλλά το άνοιγμά της για την κάθαρση στον καλλιτεχνικό χώρο.

Στο “στόχαστρο” της δικαιοσύνης βρίσκεται και δεύτερος γνωστός ηθοποιός για τον οποίο έχει ήδη κατατεθεί μήνυση όπως έγραφε το dikastiko.gr πριν 10 μέρες.

Σύμφωνα με το MEGA, γι’ αυτή την μήνυση ο Εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην Ασφάλεια να κάνει την προανάκριση, κρίθηκε κατεπείγουσα κι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να την πάρει στα χέρια του ο Εισαγγελέας για να προχωρήσει αυτή την υπόθεση.

Ορμώμενος από την συνταρακτική εξομολόγηση του Νίκου Σ. που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τον Δημήτρη Λιγνάδη παρουσία και ενός δεύτερου ατόμου στον χώρο, ο Δημήτρης Άνθης κατήγγειλε βιασμό από το άτομο που στην πρώτη καταγγελία παρουσιάζεται ως θύμα.

Ο 38χρονος σήμερα Δημήτρης Άνθης αναγνώρισε στον παρατηρητή τότε το άτομο που τον κακοποίησε σεξουαλικά σε ηλικία 22 ετών. Πρόκειται για πασίγνωστο ηθοποιό για τον οποίο οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.

ΠΗΓΗ: MEGATV

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ