Στο “στόχαστρο” απατεώνα οι δικηγόροι του Βόλου- Τι ανακοίνωσε η πρόεδρος, Έρτζη Χρυσοχού
Άγνωστος δράστης έρχεται σε τηλεφωνική επαφή με δικηγόρους προσποιούμενος τον υπάλληλο του Συλλόγου, με σκοπό την υποκλοπή κωδικών ebanking και χρημάτων
gegonota.news Την προσοχή των δικηγόρων του Βόλου εφιστά η νέα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Έρτζη Χρυσοχού, γνωστοποιώντας με ανάρτησή της ότι, άγνωστος δράστης έρχεται σε τηλεφωνική επαφή με δικηγόρους προσποιούμενος τον υπάλληλο του Συλλόγου, με σκοπό την υποκλοπή κωδικών ebanking και χρημάτων, επικαλούμενος δήθεν ανάγκη ρύθμισης της υπηρεσίας IRIS.
Ο επίδοξος απατεώνας επιχειρεί να αποσπάσει τους κωδικούς με την μέθοδο phishing. «Παρακαλώ πολύ για την εγρήγορσή σας σε περίπτωση που έλθει σε επαφή μαζί σας. Ο ΔΣ Βόλου όπως και κανένας τρίτος ασφαλώς και δεν δικαιούται να αναζητά τέτοιες πληροφορίες», σημειώνει στην ανάρτησή της η κ. Χρυσοχού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 67χρονος που καταγγέλθηκε για κακοποίηση σκύλου Δώρο ζωής σε πέντε ανθρώπους από 50χρονο που απεβίωσε στο Παπαγεωργίου Παναθηναϊκός: Επίσημο το «διαζύγιο» με τον Φίλιπ Μαξ LIVE η εξειδίκευση των μέτρων για τους αγρότες – ΒΙΝΤΕΟΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

