Στον Ανακριτή ο πρώτος από τους 13 Τούρκους με τα 147 πιστόλια
Αύριο και μεθαύριο θα απολογηθούν οι υπόλοιποι 12 συλληφθέντες - Τι ισχυρίζονται.

Ενώπιον του ανακριτή Αλεξανδρούπολης οδηγείται σήμερα (6/10) ένας από τους 13 Τούρκους υπηκόους που φέρονται να συνελήφθησαν στον Έβρο με 147 πιστόλια, 191 γεμιστήρες και πλήθος εξαρτημάτων όπλων, τα οποία επιχείρησαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Αντλιοστασίου Τυχερού, όπου εντοπίστηκαν επτά άνδρες και έξι γυναίκες με τον οπλισμό, που κατασχέθηκε.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα όπλα –μάρκας Glock και CZ– εκτιμάται ότι θα κατέληγαν σε συμμορίες ομοεθνών τους, εντός και εκτός συνόρων.
Αύριο και μεθαύριο θα απολογηθούν οι υπόλοιποι 12 συλληφθέντες, ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται στην ανάλυση των κινητών τηλεφώνων τους και στον τελικό προορισμό του φορτίου.
Προανακριτικά, οι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν ότι τους υποδείχθηκε από τον ιδιοκτήτη της βάρκας σε ποιον θα παραδώσουν τα κιβώτια, χωρίς –όπως ισχυρίζονται– να γνωρίζουν το περιεχόμενό τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πέθανε ο επιστήμονας και αγωνιστής της Αριστεράς, Ανδρέας Θεοφίλου Παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Ζητείται ελπίς. Μέσα από τις πράξεις και όχι μόνο με λόγια», γράφει στην ανάρτησή του Διεθνές ένταλμα για Ρώσο καταζητούμενο – Εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη Νέο κύμα κακοκαιρίας – Τα κυριότερα χαρακτηριστικάΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr