Στον Ανακριτή ο πρώτος από τους 13 Τούρκους με τα 147 πιστόλια

Αύριο και μεθαύριο θα απολογηθούν οι υπόλοιποι 12 συλληφθέντες - Τι ισχυρίζονται.

NEWSROOM
Στον Ανακριτή ο πρώτος από τους 13 Τούρκους με τα 147 πιστόλια

Ενώπιον του ανακριτή Αλεξανδρούπολης οδηγείται σήμερα (6/10) ένας από τους 13 Τούρκους υπηκόους που φέρονται να συνελήφθησαν στον Έβρο με 147 πιστόλια, 191 γεμιστήρες και πλήθος εξαρτημάτων όπλων, τα οποία επιχείρησαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Αντλιοστασίου Τυχερού, όπου εντοπίστηκαν επτά άνδρες και έξι γυναίκες με τον οπλισμό, που κατασχέθηκε.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα όπλα –μάρκας Glock και CZ– εκτιμάται ότι θα κατέληγαν σε συμμορίες ομοεθνών τους, εντός και εκτός συνόρων.

Αύριο και μεθαύριο θα απολογηθούν οι υπόλοιποι 12 συλληφθέντες, ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται στην ανάλυση των κινητών τηλεφώνων τους και στον τελικό προορισμό του φορτίου.

Προανακριτικά, οι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν ότι τους υποδείχθηκε από τον ιδιοκτήτη της βάρκας σε ποιον θα παραδώσουν τα κιβώτια, χωρίς –όπως ισχυρίζονται– να γνωρίζουν το περιεχόμενό τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr