Στον εισαγγελέα 23χρονος – Συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» για εισαγωγή κάνναβης
Τι βρέθηκε στην κατοχή του
eurokinissi Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος απετράπη η εισαγωγή και περαιτέρω διάθεση στη χώρα μας ποσότητας κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK) άνω των 18,5 κιλών.
Για την υπόθεση συνελήφθη 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι, ως μέλος διεθνούς εγκληματικής ομάδας, εισήγαγε τα ναρκωτικά μέσω του Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος».
Η εγκληματική δράση του 23χρονου αποκαλύφθηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων που περιήλθαν από την Homeland Security Investigations (HSI) της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα. Ακολούθησαν εξακριβώσεις, διασταυρώσεις και ανάλυση στοιχείων, καθώς και δημιουργία προφίλ (profiling), που οδήγησαν στον εντοπισμό του από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα Αθηνών.
Ο 23χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025, κατά την άφιξή του από το εξωτερικό.
Από την έρευνα στην αποσκευή του εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα 18 κιλά και 700 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK), προοριζόμενα για περαιτέρω διακίνηση. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένοχη αγρότισσα στη Λαμία – Καταδικάστηκε για διέγερση σε βία και εγκλήματα Βρετανία: Σε τροχιά σύγκρουσης κυβέρνηση – γιατροί εν μέσω «σούπερ γρίπης» Συμμετοχές στη Eurovision 2026: Πέντε χώρες απέχουν – Τρεις επιστρέφουν ΕΒΕΠ: Σοβαρό πλήγμα στην αγορά από τις κινητοποιήσεις των αγροτώνΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

