Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Στον Εισαγγελέα ο γνωστός Dj που επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του – Κλειστά τα δικαστήρια αλλά εξαιρούνται τα αυτόφωρα – ΒΙΝΤΕΟ

Τι λέει ο δικηγόρος του Dj, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στον Εισαγγελέα ο γνωστός Dj που επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του – Κλειστά τα δικαστήρια αλλά εξαιρούνται τα αυτόφωρα – ΒΙΝΤΕΟ Unsplash

Ενώπιον της Δικαιοσύνης το μεσημέρι της Δευτέρας ο γνωστός Dj, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του η οποία είναι μοντέλο καθώς παρά το γεγονός ότι λόγω της κακοκαιρίας “Barbara” τα Δικαστήρια είναι σήμερα κλειστά, εξαιρούνται τα αυτόφωρα.

Η επίθεση έγινε όταν εκείνη εθεάθη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας, με τον καινούργιο της σύντροφο.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο διάσημος Dj διασκέδαζε με την παρέα του, όταν στο κλαμπ έφτασε η πρώην συντροφός του, πανέμορφο μοντέλο με τον άντρα που την συνόδευε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Dj, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, αρχικά υπήρξε ένας διαπληκτισμός.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες στη συνέχεια ο Dj  φέρεται να ήρθε στα χέρια με τον νυν σύντροφο του μοντέλου.

Dj επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του: Τι λέει ο δικηγόρος του

“Είναι βαριές οι κατηγορίες που αποδίδονται στον εντολέα μου, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα ακριβώς ποιες είναι. Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ακόμα και για ενδοοικογενειακή βία, γιατί ήταν ζευγάρι με την κοπέλα. Θα είναι δύσκολη μέρα σήμερα”, είπε στον ALPHA ο δικηγόρος του γνωστού Dj, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Οδηγίες της ΕΛΑΣ για την ενδοοικογενειακή βία

Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα και τιμωρείται από τις διατάξεις του Ν. 3500/2006, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, δημιούργησε Υπηρεσίες Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, οι οποίες λειτουργούν σε όλη την Επικράτεια. Συγκεκριμένα, ιδρύθηκαν 73 επιτελικές Υπηρεσίες Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, καθώς και 18 Γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας με επιχειρησιακά-προανακριτικά καθήκοντα. Η Ελληνική Αστυνομία διαχειρίζεται κάθε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και ενημερώνει τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, ενώ παράλληλα, παρέχει κατευθύνσεις και πληροφορίες στα θύματα, για την αναζήτηση δομών στέγασης, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ψυχοκοινωνικής και νομικής υποστήριξης.

Η άσκηση κάθε είδους βίας ή κακοποίησης: ψυχολογικής, σωματικής ή σεξουαλικής διώκεται από το Νόμο.

Αν είστε θύμα:

 • Καλέστε το 100.
 • Αν δεν μπορείτε να μιλήσετε, στείλτε γραπτό μήνυμα (sms) στο 100, με: Ακριβή διεύθυνση – Ονοματεπώνυμο – Είδος επείγουσας ανάγκης (π.χ. «κινδυνεύει η ζωή μου», «δέχομαι βία από τον/τη σύζυγό μου»).
 • Εάν εσείς δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 100, ζητήστε από κάποιον άλλον να ειδοποιήσει τις Αρχές για εσάς (π.χ. από κάποιον οικείο ή το γιατρό σας).
 • Αναζητήστε ιατρική περίθαλψη και πείτε στο γιατρό όλη την αλήθεια.
 • Υποβάλλετε μήνυση στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα ή στο πλησιέστερο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου υφίσταται.
 • Για κατευθύνσεις και οδηγίες, τηλεφωνήστε ή στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στις Υπηρεσίες Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας, που βρίσκονται σε όλη την Επικράτεια (Δείτε εδώ τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) των Υπηρεσιών).
 • Καλέστε τη Γραμμή SOS 15900 της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, που απευθύνεται σε γυναίκες, για ψυχοκοινωνική στήριξη, νομικήσυμβουλευτική και φιλοξενία σε ξενώνες. Επικοινωνία και μέσω e-mail στο [email protected].

Αν γνωρίζετε κάποιον που υφίσταται ενδοοικογενειακή βία:

 • Σε περίπτωση άμεσης ανάγκης, καλέστε εσείς το 100.
 • Ενημερώστε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ή το πλησιέστερο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου υφίσταται.
 • Επικοινωνήστε με τις Υπηρεσίες Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια, μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). (Δείτε εδώ τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) των Υπηρεσιών).
 • Ενημερώστε το θύμα για τους τρόπους επικοινωνίας με τις Αστυνομικές Υπηρεσίες.
 • Ενθαρρύνετε το θύμα να καλέσει για ψυχοκοινωνική υποστήριξη τη Γραμμή SOS 15900 για κακοποιημένες γυναίκες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη σελίδα: www.isotita.gr www.womensos.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ