Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021

Συγκλόνισε ο επικήδειος του 17χρονου γιου της Γεννηματά: Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχε όρια – ΒΙΝΤΕΟ

"Είμαι σίγουρος ότι θα μας κοιτάς με χαμόγελο πάνω εκεί από τα σύννεφα" τόνισε ο 17χρονος Γιώργος Γεννηματάς - Τσούνης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συγκλόνισε ο επικήδειος του 17χρονου γιου της Γεννηματά: Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχε όρια – ΒΙΝΤΕΟ

Γεννηματά: Η Ελλάδα πενθεί για τη Φώφη Γεννηματά, για την αγωνίστρια, για τη σπουδαία γυναίκα που αφήνει πλούσια παρακαταθήκη και ανεξίτηλο το χνάρι της στην πολιτική ζωή του τόπου, τη Φώφη, όχι την κόρη του Γεννηματά, κάτι για το οποίo έδωσε η ίδια αγώνα και τον κέρδισε.

Κι αν όλη η Ελλάδα σήμερα έχει έναν κόμπο στον λαιμό κι έναν λυγμό στην άκρη των ματιών, η οικογένεια της, οι δικοί της άνθρωποι, βιώνουν το δικό τους δράμα.

Γεννηματά-Συγκλόνισε ο επικήδειος του 17χρονου γιου της: Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχε όρια

«Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχε όρια  παρά την απαιτητική σου καριέρα, το νιώθουμε έντονα» ανέφερε στον επικήδειο που εκφώνησε στην εξόδιο ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών ο 17χρονος γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος Γεννηματάς – Τσούνης.

«Έδωσες όλες τις μάχες παλικαρίσια, ήσουν αγωνίστρια της ζωής για τη ζωή. Αντίκρυσες τον κίνδυνο με το φανταχτερό χαμόγελο σου, δείχνοντας τη δυναμικότητα σου και τη θέληση για τη ζωή. Έγινες έτσι υπόδειγμα για πάρα πολλούς ανθρώπους», τόνισε ο γιος της.

«Μας μίλαγες με ειλικρίνεια και τρυφερότητα και η σχέση με τον πατέρα μας αλλά και ο δεσμός με την θεία μας την Μαίρη ήταν παράδειγμα αδελφικής αγάπης», πρόσθεσε

«Με την αποχώρησή του νόμιζα ότι φεύγουν οι ελπίδες μου. Τώρα όμως πιστεύω ακόμη περισσότερο στον άνθρωπο. Κρατήθηκες με όσες δυνάμεις σου είχαν απομείνει, για να μας κρατήσεις στην αγκαλιά. Είμαι σίγουρος ότι θα μας κοιτάς με χαμόγελο πάνω εκεί από τα σύννεφα», κατέληξε.

ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ