Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Συγκλονίζει μητέρα στο Βόλο: Έμαθε από τα Μέσα Ενημέρωσης πως δεν θα ξαναδεί το παιδί της

Η ίδια αρνείται πως έχει πέσει θύμα κακοποίησης και όσα της συμβαίνουν τα αποδίδει στην εγκατάλειψη από τον πατέρα της και στο γεγονός ότι δεν λαμβάνει την αγωγή της.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συγκλονίζει μητέρα στο Βόλο: Έμαθε από τα Μέσα Ενημέρωσης πως δεν θα ξαναδεί το παιδί της pixabay

Συγκλονίζει η 29χρονη μητέρα, που γέννησε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Νοσοκομείο του Βόλου και αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

“Δεν θα πάρει κανείς το παιδί μου. Εμείς ημασταν εκεί για το μωράκι μας και κανείς δεν μας ενημέρωσε πως θα μας το πάρουν. Δεν θα συνεχιστεί αυτή η παράνοια που έχει δημιουργηθεί”, δηλώνει στο gegonota.news.

Το παιδί, σύμφωνα με εισαγγελική απόφαση, θα μεγαλώνει στην μονάδα πρόωρων στο Νοσοκομείο, μέχρι να βρεθεί δομή ώστε να μεταφερθεί, επίσης με εισαγγελική εντολή. Η ίδια η μητέρα ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί σε ότι αφορά το υγιέστατο κοριτσάκι που γέννησε και το μέλλον του, από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Το χρονικό

Την παραμονή των Χριστουγέννων η 29χρονη έφερε στον κόσμο στο νοσοκομείο του Βόλου, ένα κοριτσάκι, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλλεξαν οι κοινωνικές υπηρεσίες η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, δεν έχει οικογένεια ή υποστηρικτικό περιβάλλον, ενώ ο σύντροφος της την ξυλοκοπούσε.

Βόλος

unsplash

Η ίδια αρνείται πως έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της και όσα συμβαίνουν στη ζωή της τα αποδίδει στην εγκατάλειψη απο τον πατέρα της και στο γεγονός ότι δεν λαμβάνει την αγωγή της.

“Είναι ψέματα ότι ο σύντροφός μου δεν ήταν δίπλα μου στη γέννα” ανάφερε η ίδια ενώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 15 ημέρες πριν γεννήσει μεταφέρθηκε κακοποιημένη στο Νοσοκομείο. “Ολη η κατάσταση ξεκίνησε από τις πιέσεις των γονιών μου και τα φάρμακα. Ο σύντροφός μου είναι πάντα δίπλα μου, αλλά μετά τη διακοπή της θεραπείας και σε συνδυασμό με την περίοδο της εγκυμοσύνης, ζήλευα και είχαμε καυγάδες. Ο σύντροφός μου που παρουσιάστηκε ως άνεργος εργάζεται και δεν με έχει κακοποιήσει ποτέ. Μαλώνουμε όπως κάθε ζευγάρι στον κόσμο. Ο πατέρας μου ηθελε να καταστρέψει τη ζωή μου και είμαι ένα παιδί που από τότε που γυρίσαμε στην Ελλάδα από την Αμερική έχω υποστεί μπούλινγκ. Αυτός μας παράτησε.

Πάω σε ψυχολόγο από το δημοτικό, ασταμάτητα. Όλο αυτό με στιγμάτισε στη ζωή μου και ο πατέρας μου δεν ήταν πουθενά. Η μόνη που με είχε βοηθήσει ήταν η γιαγιά μου που ζούσε στην Άγρια Βόλου η οποία πέθανε. Σε μια άλλη σχέση που είχα, με είχαν πετάξει στον δρόμο και δεν είχα που να μείνω  επειδή δεν ήθελαν το αγόρι που ήμουν μαζί. Ετσι κάνουν και τώρα οι γονείς μου γιατί εγώ είμαι με έναν άνθρωπο που θέλω εγώ και αγαπώ. Η μόνη αγάπη που είχα και έχω από την ζωή μου και με έχει σώσει είναι αυτό το αγόρι. Στην γέννα μου στο νοσοκομείο, σε όλη την εγκυμοσύνη μου ήταν πλάι μου, σε όλα τα ραντεβού ήταν και εκείνος στο νοσοκομείο.

Το σπίτι μας είναι ασφαλές και καθαρό και έχει εργασία. Το περιβάλλον μας είναι πεντακάθαρο. Εάν δεν πιστεύουν όλοι μπορούν να έρθουν να επιβλέπουν τι γίνεται γιατί μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία απόδειξη. Έκανα μηνύσεις, ήταν λάθος μου, με επηρέαζαν οι γονείς μου”, αναφέρει.

Βόλος

unsplash

Δεν είμαστε ούτε κακοποιητικοί, ούτε ψυχοπαθείς 

Η ίδια δηλώνει πως είναι παρανοϊκό να εμφανίζεται η ίδια ως ψυχοπαθής και ο σύντροφός της ως κακοποιητής. “Μου πήρανε το παιδί την ημέρα των Χριστουγέννων και δεν μπορούσα να το προστατέψω από όλους μου το πήρανε μακριά. Κρίνετε έναν άνθρωπο χωρίς να τον ξέρετε μόνο και μόνο για να βγάλετε λεφτά. Όπως κάνανε οι γραμματείς και φαρισαίοι. Ποτέ δεν ήθελα να κλειστώ σε καμία δομή. Με έχετε φέρει σε σημείο να σιχαίνομαι τα πάντα”. καταλήγει.

Η απόφαση να μείνει το νεογέννητο στο Νοσοκομείο λήφθηκε γιατί η νεαρή μητέρα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει μια ζωή χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, χωρίς οικογένεια, και έναν σύντροφο που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των κοινωνικών υπηρεσιών την ξυλοκοπούσε.

Τις περισσότερες φορές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της πέρασε την πόρτα των Επειγόντων Περιστατικών μετά από ξυλοδαρμό, που σήμερα αρνείται ότι συνέβη. Τελευταίο επεισόδιο βίας, καταγράφηκε 15 ημέρες πριν γεννήσει. Από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου οδηγήθηκε στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών αλλά έφυγε για να επιστρέψει σπίτι του συντρόφου της καθώς η ίδια δεν έχει κατοικία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ