Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Συγκροτήθηκε η νέα Κεντρική Επιτροπή Διαμεσολάβησης – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Τα μέλη της θα έχουν τριετή θητεία σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Γ. Φλωρίδη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συγκροτήθηκε η νέα Κεντρική Επιτροπή Διαμεσολάβησης – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ freepik

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη για τη νέα Κεντρική Επιτροπή Διαμεσολάβησης, που θα αναλάβει καθήκοντα για την επόμενη τριετία.

Ο θεσμός που καθιερώθηκε το 2018 με σχετικό νόμο συνεχίζει τη δραστηριότητά του και πλέον τα νέα μέλη της Κεντρική Επιτροπής θα είναι:

 1. Διονυσία ΝΙΚΑ του Αθανασίου, Αρεοπαγίτη με αναπληρώτριά της την Χρυσούλα ΠΛΑΤΙΑ του Γεωργίου, Αρεοπαγίτη.
 2. Ιωάννα ΣΤΡΑΤΣΙΑΝΗ του Δημητρίου, Πρόεδρο Εφετών Αθηνών με αναπληρώτρια της την Χριστίνα ΤΖΙΜΑ του Δημητρίου, Πρόεδρο Εφετών Αθηνών.
 3. Δημήτριο ΤΣΙΚΡΙΚΑ του Αθανασίου, καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αναπληρώτριά του την Γαρυφαλλιά ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του Ιωάννη, καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 4. Δημήτριο ΛΙΑΠΠΗ του Χαραλάμπους, καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αναπληρωτή του τον Αντώνιο ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟ του Γεωργίου, καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 5. Παναγιώτα ΕΠΙΒΑΤΙΝΟΥ του Κωνσταντίνου, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου με αναπληρωτή της τον Αντώνιο ΜΙΚΡΟΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟ του Αγγέλου, δικηγόρο Θεσσαλονίκης.
 6. Δημήτριο ΝΙΚΑΚΗ του Κωνσταντίνου, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου με αναπληρωτή του τον Παναγιώτη ΓΚΑΝΙΑΤΣΟ του Κωνσταντίνου, δικηγόρο Αθηνών.
 7. Χριστίνα ΣΠΥΡΟΥ του Κωνσταντίνου, μετακλητό νομικό στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υφυπουργού Δικαιοσύνης με αναπληρωτή της τον Δημήτριο ΠΟΥΤΙΚΑ του Νικολάου, Προϊστάμενο Διεύθυνσης της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
 8. Βασιλική ΜΑΝΙΩΤΗ του Ευαγγέλου, Προϊσταμένη Τμήματος της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με αναπληρώτριά της την Αργυρώ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ του Ιωάννη, μετακλητό νομικό στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δικαιοσύνης.
 9. Δέσποινα ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ του Σάββα, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια με αναπληρωτή της τον Αθανάσιο ΔΡΑΓΙΟ του Αριστείδη, συμβολαιογράφο Αθηνών.
 10. Άννα ΦΩΛΙΑ του Χρήστου, δικηγόρο, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια με αναπληρώτριά της την Έφη-Ειρήνη ΓΙΑΤΡΑ του Αντωνίου, δικηγόρο, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια.
 11. Αρτεμισία ΚΟΜΠΑΡΟΥ του Χρυσοστόμου, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια με αναπληρώτριά της τηνΑικατερίνη ΜΑΡΟΥ του Γεωργίου, υπάλληλο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σε θέση Προϊσταμένης, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια.
 12. Αικατερίνη ΚΩΤΣΑΚΗ του Ιωάννη, επίτιμη δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια με αναπληρώτριά της τηνΕυγνωσία ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ του Αναστασίου, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια.
 13. Βικτωρία ΛΙΟΥΤΑ του Δημοσθένη, δικηγόρο, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια με αναπληρωτή της τον Αριστείδη ΡΑΒΑΝΟ του Φωτίου, δικηγόρο, Διαπιστευμένο Διαμεσολαβητή.

Χρέη Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Διαμεσολάβησης εκτελεί ο Ηλίας ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ του Νικολάου, υπάλληλος της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο οποίος διατίθεται για την υποστήριξη του ιστότοπου του Υπουργείου αναφορικά με τη διαδικασία επιλογής διαμεσολαβητή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ