Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Σύλληψη 20χρονου που έτρεχε με 200 χιλιόμετρα στη Λ. Σχιστού – Στα 50 χλμ/ώρα το επιτρεπόμενο όριο

Στον οδηγό του οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για Επικίνδυνη οδήγηση.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σύλληψη 20χρονου που έτρεχε με 200 χιλιόμετρα στη Λ. Σχιστού – Στα 50 χλμ/ώρα το επιτρεπόμενο όριο Eurokinissi

Ενώ τις προηγούμενες μέρες θρηνήσαμε νεκρούς και σοβαρά τραυματίες στην άσφαλτο εξαιτίας υπερβολικής ταχύτητα, οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς κατά την οδήγηση φαίνεται ότι εξακολουθούν να μην τηρούνται. Ένας νεαρός έτρεχε με ταχύτητα περίπου 200 χιλιομέτρων στη Λ. Σχιστού και συνελήφθη το πρωί της Κυριακής.

Σημειώνεται ότι το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο στον συγκεκριμένο δρόμο είναι τα 50 χλμ/ώρα. Στον οδηγό του οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για Επικίνδυνη οδήγηση.

Κατά τον διενεργηθέντα από τους αστυνομικούς έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα στερούνταν Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.).

Έτρεχε με 200 χλμ στη Λ. Σχιστού: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθη εικοσάχρονος οδηγός, ο οποίος διαπιστώθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 31-12-2023 επί της Λ. Σχιστού, περιοχή Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, να κινείται με ταχύτητα πέραν του επιτρεπομένου ορίου.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μέσω φορητής Ειδικής Ηλεκτρονικής Τεχνικής συσκευής (radar) να κινείται με 199 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 50 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Περαιτέρω κατά τον διενεργηθέντα τροχονομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα στερούνταν Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.).

Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για Επικίνδυνη οδήγηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ