Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2023

Σύλληψη αστυνομικού που απασχολούνταν ως διευθυντικό – εποπτικό προσωπικό στη φύλαξη εργοστασίου

Ο συλληφθείς, από τον Σεπτέμβριο του 2022, εισέρχονταν καθημερινά στο εργοστάσιο, ενώ είχε δώσει οδηγίες προκειμένου να καταγράφεται ως «επισκέπτης» στο σχετικό βιβλίο. 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σύλληψη αστυνομικού που απασχολούνταν ως διευθυντικό – εποπτικό προσωπικό στη φύλαξη εργοστασίου eurokinissi

Αστυνομικός που απασχολούνταν ως διευθυντικό – εποπτικό προσωπικό φύλαξης εργοστασίου, συνελήφθη τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσης της αστυνομίας, η σύλληψη του αστυνομικού, για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι απασχολείται ως διευθυντικό- εποπτικό προσωπικό φύλαξης εργοστασίου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ προέκυψε ύστερα από την αξιοποίηση των πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων που συλλέχθηκαν από την τοπική Αστυνομική Υπηρεσία.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια έρευνας για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε έκρηξη στο εν λόγω εργοστάσιο τον περασμένο Μάρτιο, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2022, εισέρχονταν καθημερινά στο εργοστάσιο, ενώ παράλληλα είχε δώσει σχετικές οδηγίες προκειμένου να καταγράφεται ως «επισκέπτης» στο σχετικό τηρούμενο βιβλίο. 

Επιπλέον, από τη σωματική έρευνα και τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και σε όχημα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, βιβλία παράδοσης – παραλαβής και εισόδου – εξόδου επισκεπτών καθώς και πλήθος εγγράφων, από τα οποία προκύπτει η απασχόλησή του στην εταιρεία.  

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ