Συμμορία ανηλίκων: Συνελήφθη ένας 15χρονος – Προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς

Πρόκειται για τον νεαρό που κρατούσε το μαχαίρι στα χέρια και κατάφερε τα χτυπήματα στον 16χρονο μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Αθηνών στις 25 Οκτωβρίου

NEWSROOM
Συμμορία ανηλίκων: Συνελήφθη ένας 15χρονος – Προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς

Ακόμα ένας ανήλικος συνελήφθη από την Αστυνομία, καθώς φέρεται αν εμπλέκεται στη συμμορία ανηλίκων Kolonos Hooligans που σκορπά τον τρόμο σε σχολεία και δρόμους. Ο νεαρός ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ από βίντεο που δείχνει τη δράση της συμμορίας στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 πρόκειται για τον νεαρό που κρατούσε το μαχαίρι στα χέρια και κατάφερε τα χτυπήματα στον 16χρονο μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Αθηνών στις 25 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε υποστεί ρήξη στον πνεύμονα.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν ο νεαρός αντέδρασε πολύ έντονα και, όπως λένε οι αστυνομικοί, έφτασε στο σημείο να γρονθοκοπήσει τα στελέχη της υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας Αθηνών. Τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Οι έρευνες των αστυνομικών θα συνεχιστούν για τουλάχιστον ακόμα δέκα άτομα σε μια προσπάθεια να τους οδηγήσουν όλους στην Δικαιοσύνη και να εξαρθρώσουν την επικίνδυνη συμμορία ανηλίκων.

Η συμμορία ανηλίκων δρούσε στα Σεπόλια, τον Άγιο Παντελεήμονα και τον Κολωνό. Τα μέλη της έκαναν επιθέσεις με ιδιαίτερη αγριότητα και κατέγραφαν τις κινήσεις τους σε βίντεο, τα οποία αναρτούσαν στο διαδίκτυο.

Σοκάρουν τα μηνύματα που αντάλλαζε η συμμορία ανηλίκων

Στα μηνύματα που έφερε στο φως η εκπομπή Tlive, τα μέλη της συμμορίας Kolonos Hooligans, αναζητούν μία σιδερογροθιά, αναφέρονται σε ένα κλεμμένο μηχανάκι και ψάχνουν τρόπους να βγάλουν χρήματα.

Δείτε τους διαλόγους:

-Πού θα βρω σιδερογροθιά;

-Έχω εγώ ρε

-Την έχεις φωτό; Θέλω μία οπωσδήποτε

Δεύτερο μήνυμα

-Τι θα κάνουμε να βγάλουμε κάνα φράγκο; Ένα 20ρικο κάνει

-Εγώ θέλω έναν στο κέντρο να ανοίξω τσάντες αλλά μόνος είναι δύσκολο

Σε άλλο μήνυμα αναφέρονται σε ένα μηχανάκι που έχουν κλέψει

-Το κλεμμένο που είναι; Ξέρει κάποιος;

-Σεπόλια

-Πού ακριβώς;

-Δεν ανοίγει η σέλα και δεν έχει βενζίνη, δεν παίρνει μπροστά. Θα πάω εγώ να το φτιάξω με ένα ειδικό κλειδί για να ανοίξει η σέλα.

Τελευταίο μήνυμα για βίντεο και φωτογραφίες από τη δράση τους

-Προσέξτε τα βίντεο. Έναν να πιάσουν οι μπάτσοι… Σβήστε τα όλα, θα τα κρατήσω μόνο εγώ στο pc.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις ανήλικοι, 15χρονος και 17χρονος αλλοδαποί και 16χρονος ημεδαπός συνελήφθησαν στις 6 Νοεμβρίου, ενώ ταυτοποίηθηκαν επιπλέον μέλη της συμμορίας με την ονομασία «Χούλιγκανς του Κολωνού».

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (συμμορίας), απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, ληστείας κατά συναυτουργία, απόπειρας πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί οπλών. Επιπλέον ο 15χρονος και ο 16χρονος κατηγορούνται για απείθεια.

Πηγή βίντεο: ant1news.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ