Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Συνάντηση Γ. Μώραλη και Κ. Τσιάρα για τη μεταστέγαση των Δικαστηρίων Πειραιά

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνάντηση Γ. Μώραλη και Κ. Τσιάρα για τη μεταστέγαση των Δικαστηρίων Πειραιά

Για τη μεταστέγαση των Δικαστηρίων Πειραιά συζήτησαν κατά τη συνάντηση τους,ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης και ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Ο κ. Μώραλης ανέφερε μεταξύ άλλων στον κ. Τσιάρα ότι η δημοτική αρχή επιθυμεί να υπάρξει οριστική λύση για τη μεταστέγαση των Δικαστηρίων Πειραιά, σημειώνοντας πως έχει προχωρήσει τα τελευταία 6 χρόνια όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

«Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολεί την πόλη, τον Δήμο και τον δικαστικό κόσμο τα τελευταία πολλά χρόνια.

Ζήτησα από τον υπουργό να επισπευσθούν οι διαδικασίες από την πλευρά του υπουργείου Δικαιοσύνης, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να επιλεγεί το κατάλληλο κτήριο και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη μελέτη και την κατασκευή του, προκειμένου να μεταστεγαστούν τα Δικαστήρια Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπίστωσα ότι και ο κ. Τσιάρας κατανοεί τη σπουδαιότητα του θέματος και προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλίες. Πιστεύω ότι πλέον κινούμαστε προς την οριστική λύση για το μείζον αυτό θέμα», ανέφερε ο κ. Μώραλης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ