Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Συνάντηση T. Θεοδωρικάκου με το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Ικανοποίηση της ΕΣΗΕΑ για την πορεία της εξιχνίασης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνάντηση T. Θεοδωρικάκου με το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Συνάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, έγινε την Τρίτη. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συζήτησε με τους εκπροσώπους των δημοσιογράφων για την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Συνάντηση Θεοδωρικάκου με το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

MEGA

Συνάντηση Θεοδωρικάκου με το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ: “Θα εξαντληθεί κάθε όριο για να βγουν όλα στο φως” 

Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως η δικογραφία βρίσκεται στη Δικαιοσύνη, ενώ πρόσθεσε πως η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να συμβάλλει όπου της ζητηθεί, ώστε να ολοκληρωθεί η εξιχνίαση της αποτρόπαιας δολοφονίας: «Θα εξαντληθεί κάθε όριο για να βγουν όλα στο φως», διαβεβαίωσε.

Συνάντηση Θεοδωρικάκου με το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Eurokinissi

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΑ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη σύλληψη των δύο δραστών και ενημέρωσαν τον υπουργό ότι άμεσα ενημερώθηκε και η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει την πρόοδο στην έρευνα για την δολοφονία Καραϊβάζ

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε το dikastiko.gr η ΕΣΗΕΑ χαιρέτισε την πρόοδο στην έρευνα για την εκτέλεση του δημοσιογράφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει την πρόοδο στις έρευνες για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Η σύλληψη των δυο φερόμενων ως δραστών είναι σημαντικό βήμα για την αποκάλυψη των ηθικών αυτουργών και όλων των πτυχών της υπόθεσης.

Το Δ.Σ. παρακολουθεί τις εξελίξεις και ελπίζει ότι, έστω και 2 χρόνια μετά, θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση που αποτελεί αγκάθι στη λειτουργία της Δημοκρατίας, βασικό πυλώνα της οποίας αποτελεί η ενημέρωση.

Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας, δεκάδες δημοσιογραφικές ενώσεις σε όλο τον κόσμο εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια τού Γ. Καραϊβάζ και απαίτησαν την άμεση αποκάλυψη, σύλληψη και καταδίκη των δραστών.

Η διεθνής δημοσιογραφική οικογένεια αναμένει τις εξελίξεις για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την καταδίκη φυσικών και ηθικών αυτουργών ώστε να αποκατασταθεί αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες δημοσιογράφους αλλά και να βελτιωθεί η κατάταξη της χώρας στις εκθέσεις για την ελευθερία του Τύπου και το κράτος δικαίου”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ