Συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» 31χρονος – Καταζητούνταν ως μέλος κυκλώματος παράνομης μετανάστευσης
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», 31χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελία των αρχών της Αιγύπτου για διευκόλυνση παράνομης μετανάστευσης.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 31χρονος κατηγορείται ως μέλος εγκληματικού δικτύου διευκόλυνσης παράνομης μετανάστευσης αλλοδαπών από την Αίγυπτο προς ευρωπαϊκές χώρες, λαμβάνοντας από κάθε αλλοδαπό χρηματικό ποσό έως και 350.000 αιγυπτιακών λιρών (περίπου 6.250 ευρώ).
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολλανδία: Ομαδική αγωγή δισεκατομμυρίων δολαρίων στη FIFA για τις μεταγραφές “Σταμάτησα όταν κατάλαβα πως δεν είναι σωστό”- Η σοκαριστική κατάθεση του πατέρα που βίαζε την κόρη του Φωτιά στη Ρόδο – Καίει ανάμεσα σε δύο χωριά Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ΙΧ εν κινήσει στο ΚορδελιόΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr