Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024

Συνέντευξη τύπου στον ΔΣΑ για την υπόθεση του Αλεξάντερ Βίννικ – Ντοκουμέντα θα παρουσιάσουν οι συνήγοροί του

Οι συνήγοροί του Ζωή Κωνσταντοπούλου και Νίκος Κωνσταντόπουλος αναφέρουν ότι θα παρουσιασθούν συγκλονιστικά πρωτότυπα ντοκουμέντα της υπόθεσης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνέντευξη τύπου στον ΔΣΑ για την υπόθεση του Αλεξάντερ Βίννικ – Ντοκουμέντα θα παρουσιάσουν οι συνήγοροί του freepik

Συνέντευξη τύπου για την υπόθεση του Αλεξάντερ Βίννικ που βρίσκεται ταυτόχρονα σε εξέλιξη στην Ελλάδα, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ θα πραγματοποιήσουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΑ, οι συνήγοροί του Ζωή Κωνσταντοπούλου και Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Όπως αναφέρουν θα «ενημερώσουν τους εκπροσώπους του Τύπου και των ΜΜΕ και τους πολίτες για την υπόθεση, την ευθύνη των εγχώριων εξουσιών, τις επιταγές του διεθνούς δικαίου. Επιπλέον αναφέρουν ότι «στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου θα παρουσιασθούν συγκλονιστικά πρωτότυπα ντοκουμέντα της υπόθεσης».

Στην ανακοίνωση οι συνήγοροί του Αλεξάντερ Βίννικ κάνουν λόγο για «έναν άνθρωπο εγκλωβισμένο στη διελκυστίνδα κρατικών ανταγωνισμών και διεθνών πιέσεων και έναν πατέρα που τον κρατούν έγκλειστο σε απομόνωση επί 5 χρόνια, μακριά από τα ανήλικα παιδιά του, ενώ έχει αθωωθεί».

«Ένα οργιαστικό παρασκήνιο παραδικαστικών και έκνομων ενεργειών κατάχρησης εξουσίας, με θύμα έναν πολίτη και την οικογένειά του», προσθέτουν οι Ζωή Κωνσταντοπούλου και Νίκος Κωνσταντόπουλος.

«Εξουσίες δειλές και άβουλες, έμφοβες απέναντι στο αυτονόητο: να απελευθερώσουν και να επιτρέψουν να επιστρέψει στην πατρίδα του ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα στοχοποιήθηκε για την τεχνογνωσία του και που αμετάκλητα αθωώθηκε για κάθε κακούργημα που του είχε αποδοθεί», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ